Resengo partners:
integreer de beste tools

Om jouw Resengo ervaring zo compleet mogelijk te maken, partneren we met enkele interessante tools. Deze integraties maken je het leven makkelijker en garanderen een naadloze service.

Tussen onze partners vind je heel wat waardevolle tools en services die een belangrijk onderdeel van je onderneming uitmaken. De integraties met Resengo zorgen er op hun beurt voor dat alle workflows binnen je systeem goed met elkaar kunnen communiceren.

Resengo integreert moeiteloos met tientallen top partners

Hier kom je onze partners tegen

De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.

Mailchimp

De Resengo integratie met Mailchimp maakt slim gebruik van je klantenbestand voor e-mailmarketing. Stuur gericht mails naar je klanten.

 

Met de Proximus+ integratie kom je ook op de Proximusapp terecht en krijg je nog meer reserveringen!

Proximus+

Deze superapp bundelt talloze digitale diensten in één overzichtelijk platform. Met deze integratie krijg je gratis een bijkomende manier om reserveringen binnen te krijgen.

Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!

Annoncer

Gegevens vanuit Resengo direct op je digitale keukenschermen? Met Annoncer realiseer je dit!

Resengo & SiteManager

SiteManager

Maak met gemak een meertalige website met alle functies die je nodig hebt, zodat (nieuwe) klanten je ook online kunnen vinden!

Koppel nu Resengo & Nostradamus om je reserveringssysteem te koppelen aan de sterkste software voor personeelsplanning op de markt.

Nostradamus

Door de HR-software van Nostradamus te combineren met Resengo, maak je de werking van je zaak niet alleen overzichtelijker, maar ook efficiënter en sneller.

Resengo & GuestXM

GuestXM

GuestXM is dé leading tool voor reputatiemanagement. De GuestXM integratie verzamelt alle reviews en social media informatie in je Resengo Inbox.

Met de QEAT integratie krijg je een beter inzicht in je gasten en optimaliseer je je klantervaring!

QEAT

QEAT analyseert je reserveringen en helpt je ervoor te zorgen dat je voor elke specifieke gast de perfecte service klaar hebt staan!

Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.

LastMinuteSauna

Met de LastMinuteSauna integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.

Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!

BookDinners

Met de BookDinners integratie krijg je toegang tot een tweede platform en zo meer bereik, zichtbaarheid, maar vooral meer reserveringen!

Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.

Heerlijk

Heerlijk.nl is hét marketingplatform dat consumenten en restaurants samenbrengt. Met deze partner krijg je er een tweede reserveringsplatform bij en vul je al je lege plekjes op!

Resengo & CentralApp

CentralApp

CentralApp biedt een simpele maar sterke tool aan die uw bedrijf toestaat om een intelligente website te creëren, lokale SEO te beheren op sociale media en nog veel meer!

Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!

Relaxy

Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!

Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.

Smart Event Manager

Met de Smart Event Manager integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.

Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.

Bistronomie

Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants. Ben je lid van Bistronomie? Dan staat deze module in Resengo voor je open.

Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform

Culibel

Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van alle voordelen in één handig platform.

Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook

Facebook

Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Facebook integratie met Resengo.

Resengo & Gault&Millau

Gault&Millau

Met de Gault&Millau Discovery Cheque integratie zet je jezelf op de kaart voor een groot publiek! Wordt jouw horecazaak vermeld in de Gault&Millau gids? Dan integreer je jouw lidmaatschap makkelijk in de Resengo Admin.

Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.

Two4One

Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten. Bezoekers kunnen op het platform deze promotie claimen en zo bij jou reserveren.

Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren

Logeren in Vlaanderen

Logeren in Vlaanderen is een ledenorganisatie die uitbaters van landelijke logies met elkaar verbindt. Gasten kunnen er inspiratie opdoen en een vakantiecheque kopen.

De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem

Lightspeed

De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem.

De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard

MplusKASSA

De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard.

De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker

Strobbo

Strobbo is een geautomatiseerde tool voor personeelsplanning. De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel in functie van bezetting en shift planning nog makkelijker.

De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem

Trivec

De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem.

UnTill

De Resengo UnTill integratie zorgt voor een real-time koppeling tussen Resengo en jouw Untill kassasysteem.

Resengo partner API

Onze API-integraties stellen partners in staat om hun functionaliteit te verbeteren en het bereik van hun website, app of softwaresysteem te vergroten.

Resengo introduceren is blijvend verdienen

Introduceer Resengo als het meest complete en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem en verdien 60 euro per jaar voor elke doorverwezen klant.

Stuur klanten naar ons door
Wij zorgen voor de rest
Je ontvangt een commissie
Resengo - Ecosysteem Referral Partners
Resengo - vrienden op restaurant
Resengo - koppel in koffiebar

Gun jezelf het gemak van Resengo

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jouw zaak.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden