AreTheyHappy

Beheer nu al je reviews en social media-kanalen in één handige inbox dankzij de koppeling van Resengo met AreTheyHappy.

Resengo & AreTheyHappy

Je online reputatie kan je zaak maken of kraken. Reputatiemanagement is dan ook een onmisbaar gegeven voor ondernemers. De AreTheyHappy integratie met Resengo zorgt ervoor dat je alle gebruikersbeoordelingen van verschillende platformen kunt overzien in één handige Inbox.

Wat heb jij aan de AreTheyHappy koppeling?

Laten jouw gasten reviews en beoordelingen achter in Google, op social media en via andere kanalen, maar heb je te weinig tijd om op zoek te gaan naar de reviews en er adequaat op te reageren? 

Je online reputatie wordt met de dag belangrijker. De meeste mensen kijken eerst naar online reviews voordat ze een tafel of afspraak bij je boeken. Het is dan ook van groot belang dat je rekening houdt met je online reputatie.

AreTheyHappy is een leading tool voor online reputatiemanagement. Ga niet langer op zoek naar reviews, maar laat ze automatisch in je Inbox terecht komen.

De AreTheyHappy online reputatie tool verzamelt alle berichten, reviews en foto’s die gasten online publiceren over jouw zaak. De tool bundelt al deze data in één handig dashboard. AreTheyHappy verzamelt niet alleen reviews, maar ook social media vermeldingen op Facebook, Instagram, Twitter, Google en nog veel meer.

Zo zie jij in één dashboard alles wat je gasten over je vertellen. Met AreTheyHappy ontdek je al snel of jouw klanten tevreden zijn over je zaak, service en diensten.

Door AreTheyHappy te koppelen met je Resengo platform ontvang je al deze gegevens automatisch in je Inbox. Je bespaart met deze tool en integratie enorm veel tijd en houdt je online reputatie nauwlettend in de gaten. Handig, tijdbesparend en goed voor jouw onderneming.

Hoe werkt het?

Door het partnership van Resengo met AreTheyHappy worden al jouw reviews en feedback op één centrale plaats gebundeld. 

Deze review management tool brengt je op de hoogte wanneer gasten een positieve of negatieve review over jouw onderneming online plaatsen. Je kunt sneller en gerichter reageren op deze beoordelingen. Daarnaast kan je de feedback ook aanwenden om je service verder te optimaliseren.

Je kunt dankzij deze koppeling snel en moeiteloos op de verwachtingen, noden en vragen van je klanten inspelen.

De centrale Resengo Inbox zorgt voor een overzichtelijke digitale omgeving waarmee je tijd bespaart, terwijl je toch actief bezig bent met je online reputatie. Zo hou je meer tijd over om bezig te zijn met de klanten die vandaag in je zaak zitten.

Wil je meer weten over de Resengo integratie met AreTheyHappy?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Resengo & Logeren in Vlaanderen
Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
Resengo & Culibel
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
De Resengo UnTill integratie zorgt voor een real-time koppeling tussen Resengo en jouw kassasysteem
Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden