Heerlijk

De Resengo integratie met Heerlijk zorgt er niet alleen voor dat je er een sterke marketingtool en nog een tweede reserveringsplatform bij krijgt, door de synchronisatie komen al je reserveringen via Heerlijk ook in jouw Resengo terecht!

Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.

Heerlijk is hét marketinginstrument voor de betere restaurants in Nederland, van Parkheuvel tot Lars in Amsterdam. Het is een gastengenerator waarmee je de laatste lege plekjes in je zaak zo gevuld krijgt!

Wat heb je aan de Heerlijk koppeling?

Door samen te werken met Heerlijk krijg je de mogelijkheid om je zaak met enkele gezellige foto's en bijkomende informatie op het Heerlijk-platform te plaatsen. Je kunt er ook het aanbod van je zaak, reviews, en speciale aanbiedingen tentoonstellen om nog meer klanten aan te trekken! Heerlijk werkt samen met een scala aan partners en genereert jaarlijks honderdduizenden reserveringen. Daarnaast organiseren ze regelmatig interessante restaurantacties waar je aan deel kunt nemen om je zaak nog wat extra in de schijnwerpers te zetten.

Hoe werkt het?

Zodra je zowel met Resengo als met Heerlijk samenwerkt, hoef je alleen nog maar de koppeling tussen de twee te activeren in je Resengo admin!
Deze koppeling bestaat uit een tweezijdige synchronisatie, waarmee alle gemaakte reserveringen en orders die op Heerlijk worden gemaakt ook in jouw Resengo terechtkomen. Zo blijft je volledige werking gecentraliseerd in je Resengo-omgeving.

Wil je meer te weten komen over de integratie met Heerlijk?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker
Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!
Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
Resengo & Gault&Millau
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden