LastMinuteSauna

LastMinuteSauna is speciaal ontworpen door & voor mensen die in een gehaaste maatschappij leven en snel een sauna, wellness, of beauty- of massagebehandeling willen vinden en reserveren.

Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.

De naam zegt het al: met LastMinuteSauna kan je als wellnesscentrum last-minutes aanbieden. Deze worden dan gedeeld op het LastMinuteSauna platform, samen met een korte beschrijving van je zaak. Zo vul je tot op de laatste momenten toch nog elk tijdslot en voorkom je een lege agenda! 

Wat heb jij aan de LastMinuteSauna integratie?

LastMinuteSauna is de ideale partner om zelfs op het allerlaatste moment nog boekingen binnen te halen en je agenda te vullen.

Dankzij de integratie tussen je Resengo platform en LastMinuteSauna worden de last-minutes die je in Resengo invoert automatisch ook op LastMinuteSauna geplaatst. Dit bespaart je tijd en levert tegelijkertijd nieuwe reserveringen op.

Hoe werkt het?

Door de automatische integratie, worden je last-minute aanbiedingen die je in Resengo ingeeft, ook op LastMinuteSauna gedeeld.
Als er daar dan een gebruiker bij jouw zaak reserveert, wordt die boeking ook in je Resengo omgeving geplaatst.

Om met LastMinuteSauna te beginnen werken, hoef je enkel de koppeling te activeren in je Resengo Admin. Deze vind je door naar Tools & Applicaties en dan naar Channels te gaan.
Van zodra je hier de connectie activeert, wordt de nodige informatie naar LastMinuteSauna doorgegeven en zorgen zij ervoor dat je ook op hun platform gedeeld wordt.

Wil je meer te weten komen over de integratie met LastMinuteSauna?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 

Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Resengo & GuestXM
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
Koppel nu Resengo & Nostradamus om je reserveringssysteem te koppelen aan de sterkste software voor personeelsplanning op de markt.
Resengo & Gault&Millau
Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Resengo & SiteManager

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden