Two4One

De Resengo integratie met Two4One zorgt ervoor dat je een bijkomend platform hebt waarmee je reservaties binnenkrijgt, specifiek gericht op jouw promoties. 

Je bepaalt zelf hoe je je zaak in de kijker zet en maandelijks update je jouw speciale deals en promoties die op Two4One worden gedeeld.

Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.

Two4one is een online platform om nieuwe klanten aan te trekken en uw zaak in de kijker te zetten, door online jouw promoties te delen.

Wat heb jij aan de Two4One integratie?

Heb je services die niet volgeboekt geraken, of producten waarvan je er nog enkele van verkocht wil krijgen, of werk je gewoon graag met promoties om klanten net dat beetje extra aan te bieden?
Dan is de integratie met Two4One op maat gemaakt voor jou! Via het Two4One platform plaats je jouw speciale deals, die dan door gebruikers van het platform gereserveerd worden.

Deze deals worden ook gecommuniceerd via een wekelijkse nieuwsbrief naar meer dan 350.000 gebruikers en op de Two4One Facebookpagina, met zo'n 160.000 volgers. Zo geraken je promoties dus zeker verkocht!

Hoe werkt het?

De volledige koppeling tussen Resengo & Two4One verloopt in twee stappen:

- Allereerst geef je je op de website van Two4One op als klant door op Jouw zaak toevoegen te klikken en de inschrijvingsflow te volgen.
- Daarna ga je in je Resengo Admin naar Partners en dan naar Channels, waar je de integratie met Two4One vindt en kunt activeren.

Zodra jouw zaak klaar is om te starten op het Two4One platform, kun je elke maand je promoties en deals voor de komende maand doorgeven aan Two4One. Zij zullen deze vervolgens op hun platform plaatsen en zo meer zichtbaarheid creëren naar potentiële klanten toe.

Wil je meer te weten komen over de integratie met Two4One?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
Resengo & SiteManager
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Resengo & CentralApp
Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden