Alles wat je nodig hebt voor hedendaagse marketing

De Resengo marketing tools helpen jou om je merk in de kijker te zetten. Val op voor nieuwe klanten en hou de aandacht van bestaande klanten langer vast.

Overzichtelijke CRM voor klantgegevens
Aanwezigheid op social media
Deel acties en plan marketing campagnes
Met Resengo digitale marketing tools stuur je campagnes uit die impact hebben
Maak gebruik van de Resengo CRM om een overzicht over je klantenbestand te behouden
Verzamel klantgegevens in een handige CRM

Je klantgegevens zijn goud waard

Klantgegevens zijn een bron van informatie die je alleen maar vooruit helpt. Integreer je CRM of begin vandaag met het verzamelen van gegevens over je klanten. Met die informatie kan je makkelijk aan de slag met marketing campagnes.

Wens je klanten een gelukkige verjaardag of breng hen op de hoogte van een speciale actie.

 

Slimme tools voor online marketing

Plan marketing campagnes als een expert

Het opzetten van een marketing campagne wordt makkelijker dan ooit dankzij het Resengo ecosysteem. Zet een actie op en laat mensen jouw boodschap delen via social media. Stuur een bericht uit voor een bijzondere actie en trek de aandacht van bestaande en potentiële klanten.

Resengo: slimme online marketing tools

Zo hou jij de aandacht van je klanten vast, met de hulp van Resengo

Wees aanwezig op social media

Jouw gasten zijn aanwezig op social media. Zorg dat jij ook bent waar jouw klanten zijn. Zo kan je hen aanspreken wanneer het jou uitkomt

Maak gebruik van je klantgegevens

Koppel je CRM of start vandaag met het verzamelen van klantgegevens. Je klantgegevens zijn goud waard voor je marketing.

Deel acties en events met klanten en volgers

Je online aanwezigheid mag gerust opvallen. Deel acties en zet campagnes op. Op die manier blijft jouw merknaam vers in het geheugen van je klanten zitten.

Integreer tools die je al gebruikt

Integreer de platformen en tools die je al gebruikt. Zo zie jij je marketing activiteiten op verschillende platformen en kanalen in één handig dashboard.

Ontdek nieuwe marketing tools

Is marketing niet je specialiteit? Resengo helpt je graag met bewezen methodes en hulpmiddelen. Ontdek nieuwe tools en platformen!

Slimme marketing aan je vingertoppen

Met het Resengo ecosysteem hoeft marketing helemaal niet moeilijk te zijn. Wij voorzien alle tools die je met enkele simpele handelingen in werking zet.

Benoit Neusy
Chef, Le Domaine d'Arondeau

Resengo is een zeer compleet boekingsplatform. Het is erg makkelijk te gebruiken. Bij Resengo luistert men naar de klant om gepaste oplossingen op maat aan te kunnen bieden.

Joris Bijdendijk
Chef, Rijks

We hebben een hele coulante annuleringstermijn en als gasten, bijvoorbeeld met Kerst, moeten annuleren wegens ziekte, en wij de tafel alsnog kunnen vullen, krijgen ze hun aanbetaling gewoon terug.

Bert Suffys
CEO, Pampas Rodizio

Tijdens de opstart stonden we nog sceptisch tegenover het programma, nu willen we nooit meer zonder. Het belangrijkste aan Resengo vind ikzelf dat er geen verrassingen meer zijn tijdens de service, je weet precies waaraan je je kan verwachten.

Annick Gevers
Gastvrouw, Café d'O

Resengo is onze partner voor communicatie met onze gasten voor en na het bezoek, bijvoorbeeld tijdens het reserveren of met de bevestiging- en herinneringsmails. Via de opmerkingen geven gasten vaak essentiële info of bepaalde vragen door.

Gebruiksvriendelijke marketing tools voor jouw zaak

Marketing, social media en advertenties helpen je om meer zichtbaarheid en merkbekendheid te krijgen. Maar het blijft een vak apart. Met de moderne marketing tools in het Resengo ecosysteem maak je makkelijk gebruik van technieken en platformen waar jouw klanten zich bevinden.

Trek meer aandacht naar jouw zaak, met de hulp van Resengo. Onze online marketing tools zijn makkelijk in gebruik en zorgen voor een goede online zichtbaarheid. Zo kan jij je bezig houden met het welzijn van je gasten, terwijl Resengo je helpt om meer in de kijker te staan.

Ontdek onze marketing oplossingen op maat van jouw onderneming

Maak het jezelf makkelijk met Resengo

Probeer Resengo 30 dagen gratis uit en ontdek de voordelen van een all-in platform voor jouw onderneming.

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden