Facebook

We spenderen massaal veel tijd op social media kanalen, zoals Facebook. Het is voor iedere ondernemer dan ook belangrijk om een uitgebreide bedrijfspagina te hebben op verschillende social media kanalen. Ontvang meer online reserveringen door jouw Facebook bedrijfspagina te koppelen met Resengo.

Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook

Facebook is nog steeds het populairste social media kanaal. Het wordt door miljoenen mensen gebruikt en de Resengo integratie met Facebook biedt jou de mogelijkheid om mensen meteen een tafel bij je te laten reserveren. 

Maak gebruik van deze populaire manier om meer gasten te bereiken en meer reserveringen binnen te halen.

 

 

Wat heb jij aan de Facebook koppeling?

De integratie van Resengo met Facebook biedt enorm veel mogelijkheden. Behalve het feit dat je via dit platform jouw restaurant zichtbaar maakt voor miljoenen gebruikers, kan je het platform voor tal van andere doelen gebruiken.

Gebruik de ‘Nu reserveren’ knop op je bedrijfsprofiel en ontvang reserveringen rechtstreeks in je Resengo Inbox. Deze koppeling maakt het voor jouw gasten een stuk makkelijker om snel een tafeltje te reserveren.

Daarnaast kan je de koppeling ook gebruiken om last-minute vrije tafeltjes te delen via social media. Als kers op de taart kan je makkelijk feedback die gasten gegeven hebben, delen op de tijdlijn van je bedrijfspagina.

Hoe werkt het?

De Facebook koppeling is makkelijk in te stellen in je Resengo Admin. Nadat de koppeling is doorgevoerd, maak je gebruik van allerlei handige extra’s.

We voorzien de link die je kunt gebruiken om gasten meteen te laten reserveren via de ‘Nu boeken’ knop op je bedrijfspagina. 

In de Resengo Admin zie je ook extra deel mogelijkheden verschijnen bij de verschillende modules. Zo kan je in één klik je last-minute tafels promoten via social media. Ook in de feedback module kan je snel en makkelijk bijzondere of positieve reviews op je tijdlijn delen.

 

 

 

Wil je meer weten over de Resengo integratie met Facebook?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
Met de Proximus+ integratie kom je ook op de Proximusapp terecht en krijg je nog meer reserveringen!
Resengo & GuestXM
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.
De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker
Resengo & CentralApp
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden