Resengo - jouw partner op gebied van klantbeleving en organisatie

Volg ons

Resengo - Groep vrienden uit eten
Nagelstyliste verzorgt de handen van een gast
Resengo - op restaurant met vrienden
Resengo - Beauty & Wellness
Ons verhaal

We helpen al 20 jaar ondernemers om de gastbeleving in hun zaak naar het hoogste niveau te tillen. Wat ontstond uit een noodzaak om reserveringen in restaurants toegankelijker te maken, groeide uit tot een missie om de complete workflow in restaurants, schoonheidssalons en andere ondernemingen makkelijker te maken.

Wij bieden de juiste tools en kennis aan. In combinatie met de passie voor gastvrijheid die leeft bij ondernemers zorgen we zo voor een unieke gastbeleving.

Dirk Gypen, CEO Resengo
Missie

De best mogelijke gastbeleving voor jouw klanten

Jij hebt, als ondernemer, de passie en het talent om te groeien. Maar soms houdt die drukke to do lijst je te lang bezig en verlies je veel tijd. Bij Resengo doen we er alles aan om je te ondersteunen en verschillende taken van je over te nemen, zodat jij je kan concentreren op je passie en het welzijn van je gasten.

Combineer slimme technologie met jouw hart voor mensen om een optimale service aan te bieden aan je cliënteel.

Opgericht

+

Collega’s

Landen actief

Het Customer Success team

Het Customer Success team staat paraat om al jouw technische vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als via het online ticketsysteem. Bovendien helpen ze nieuwe relaties bij het implementeren van het Resengo-systeem. Onze vriendelijke en behulpzame teamleden zijn er om je te ondersteunen en assisteren bij elke mogelijke vraag.

Het Sales team

Ons Sales team in België en Nederland is toegewijd aan het opbouwen en onderhouden van professionele relaties en elke zaak aan het perfecte pakket te helpen voor hun specifieke noden. Met ongeëvenaarde product- en marktkennis ontwikkelen ze strategieën die Resengo doen evolueren en bijdragen aan het succes van jouw zaak.

Het Product team

Bij het Product team staat design centraal. Ze zijn verantwoordelijk voor de vormgeving van het Resengo-platform en zorgen ervoor dat het gebruiksvriendelijk en stijlvol blijft. Dit creatieve team is altijd op zoek naar manieren om het platform te verbeteren en te vernieuwen, om jou zo de best mogelijke ervaring te bieden.

Het Global & Marketing team

Het Global & Marketing team bestaat uit marketingexperts die ervoor zorgen dat Resengo goed gepositioneerd is in de markt en dat de Resengo websites up-to-date blijven. Daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor interne en externe kennisdeling, zodat partners en medewerkers altijd over de meest recente informatie beschikken.

Het Development team

Maak kennis met Resengo’s Development team! Zij zorgen voor de backend van het Resengo-systeem en zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van de werking en prestaties ervan. Deze bekwame en toegewijde ontwikkelaars zorgen ervoor dat ons platform veilig en stabiel blijft en aan de hoogste standaarden voldoet.

Het HR-team

HR zorgt ervoor dat de juiste persoon in het juiste team terechtkomt en dat onze medewerkers goed begeleid worden in hun functie. Door een gezonde werkomgeving te creëren en de groei van het bedrijf te ondersteunen, zorgen ze er niet alleen voor dat binnen Resengo alles vlot loopt, maar ook dat jouw tevredenheid voorop staat.

Het Management team

Het Resengo Management, onder leiding van CEO Dirk, is verantwoordelijk voor het leiden van Resengo. Ze stellen doelen en prioriteiten vast, en creëren een bedrijfscultuur die de missie en waarden van het bedrijf weerspiegelt. Met de visie van Resengo voor ogen, zetten ze alle individuele teams op dezelfde koers, namelijk het perfecte reserveringsplatform voor jouw zaak blijven ontwikkelen!

De cultuur van Resengo

Bij Resengo hechten we veel waarde aan bedrijfscultuur, werkwijze en een duidelijke representatie van onze doelstellingen.

Innovatie binnen de industrie

We streven naar vooruitgang en innovatie. Op die manier blijven we relevant in een steeds veranderende wereld.

Makkelijk je weg vinden

We zorgen ervoor dat mensen snel en makkelijk de juiste plek in Resengo probleemloos kunnen vinden en bereiken.

Growth mindset

Uitdagingen en tegenslagen zijn mooie leerkansen. Die kansen grijpen we dan ook graag met beide handen om ons werk te verbeteren.

Klantgerichte aanpak

Klanten staan centraal in onze services. We doen er dan ook alles aan om hen te laten bereiken wat ze voor ogen hebben.

Transparantie op ieder vlak

Open en eerlijke communicatie zijn cruciaal in onze sector. We zijn dan ook transparant in onze aanpak en acties. Zo doen we altijd wat we zeggen.

Resengo - Horeca & Restaurant
Careers

Kom ons team versterken!

Ben jij op zoek naar een job waarin je iedere dag hét verschil kan maken voor duizenden ondernemers in binnen- en buitenland?

Resengo is op zoek naar medewerkers en experts om ons team te vervoegen. Neem zeker een kijkje op onze career pagina.

Resengo - vrienden op restaurant
Resengo - vriendengroep uit eten

Maak het jezelf makkelijk met Resengo

Probeer Resengo 30 dagen gratis uit en ontdek de voordelen van een all-in platform voor jouw zaak.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden