Support

Vind hier het antwoord op al je vragen omtrent de technische en administratieve aspecten van Resengo.

Ga naar
Ontvang deskundige ondersteuning en snelle antwoorden op al uw vragen over Resengo. Onze toegewijde support experts staan voor u klaar!

Heb je een technische of administratieve vraag?

Stel deze gerust via onze helpdesk of Community

 1. Log aan op de Resengo admin
 2. Navigeer naar het vraagteken onderaan in je menu
 3. Voeg een nieuwe vraag toe


Voor dringende vragen kan je ook bellen naar:

 • België: +32 3 547 02 10
 • Nederland: +31 88 134 55 00

Tevredenheidsscore 79%

Veelgestelde vragen over het Resengo platform

Wil je genieten van het all-in platform van Resengo, maar heb je nog vragen over de mogelijkheden?

Lees hier de veelgestelde vragen over Resengo.

Bij Resengo bepaal je zelf welke functionaliteiten het best bij jou en je zaak passen. Wij leveren software op maat en je kunt natuurlijk altijd op onze expertise rekenen bij je keuze van de juiste tools en functionaliteiten.

Zo betaal je alleen voor de functies die je daadwerkelijk gebruikt

Resengo is binnen Europa dé specialist op gebied van online reserveringssystemen. We helpen al ruim 20 jaar bedrijven en ondernemers met oplossingen op maat. 

Overstappen naar Resengo is bovendien helemaal niet moeilijk!

Bij Resengo kies je zelf welk plan het best bij je past. Je kiest uit een maandelijks of jaarlijks opzegbaar contract.

Bekijk hier onze prijzen.

 

Bij Resengo heb je een interessante keuze aan verschillende betaalproviders. 

 • Mollie (Ingenico, Ayden)
 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • Bancontact
 • Paypal
 • En meer!

De kosten per transactie zijn afhankelijk van de betaalprovider die je kiest.

Je kan met je vragen altijd bij Resengo terecht!

Ben je nog geen klant bij Resengo? Neem contact op met onze online helpdesk of bekijk vragen die al eerder werden gesteld in de Resengo community. Ons support team is ook telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren.

Ben je al klant bij Resengo? Maak een support ticket aan via de Resengo Admin. Onze experts volgen je vraag zo snel mogelijk op!

Overstappen naar Resengo is bijzonder makkelijk.

Je gaat vanaf nu aan de slag met het beste reserveringsplatform dat momenteel beschikbaar is. 

Stap je over van een ander systeem? Onze experts helpen je graag met de overzet van bestaande databases en reserveringen. Bij Resengo gaan we voor een aangename en zorgeloze ervaring. Dat zal je merken tijdens iedere stap van de onboarding!

We houden dan ook rekening met ondernemingen die alleen tijdens een bepaald seizoen of een bepaalde periode geopend zijn.

Resengo is niet alleen systeem-technisch uitgerust voor seizoensbedrijven. Ook onze contracten zijn beschikbaar voor kortere periodes, zoals een maand.

Probeer Resengo gedurende 30 dagen gratis uit.

 

Dat is geen enkel probleem!

Je hoeft geen technische superheld te zijn om met Resengo aan de slag te gaan.

Het Resengo systeem is bijzonder gebruiksvriendelijk. Daarnaast nemen we graag de tijd om je een online opleiding te geven over de verschillende functies en mogelijkheden.

 

Het Resengo ecosysteem is erg uitgebreid en zal je dan ook verbazen met alle verschillende mogelijkheden. Het is een totaaloplossing voor online reserveren, maar ook op gebied van marketing, communicatie, gastbeleving en online review management.

Resengo biedt alle tools die je nodig hebt binnen verschillende sectoren: horeca, beauty, wellness, retail, sport en fashion.

Het Resengo ecosysteem is makkelijk aan te passen naar jouw wensen, zowel op gebied van functionaliteit als op gebied van branding en personalisatie.

Je kunt op ieder moment jouw systeem aanpassen naargelang je behoeften en wensen. Zo kan je iedere functie zelf aan of uit zetten, of dat nu tijdelijk of definitief is.

Daarnaast zit Resengo boordevol personalisatiemogelijkheden om alle tools, formulieren, cadeaubonnen en de widget de styling en looks te geven die passen bij jouw zaak.

 

Resengo is beschikbaar in 5 talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

 

In je Resengo Admin bepaal jij zelf wie welke rechten krijgt binnen jouw systeem.

Zo ben je in de meeste gevallen zelf beheerder. Medewerkers krijgen eerder een account met beperkte rechten, die jij bepaalt.

 

Bij Resengo maken we gebruik van een volume korting. Gebruik je Resengo voor verschillende zaken? Dan betaal je een verlaagd tarief voor bijkomende accounts.

Resengo is bovendien ontworpen voor restaurantketens en ondernemingen met meerdere filialen. We bieden oplossingen op maat voor ketens en voorzien je van een goede oplossing voor een optimale bezetting en reserveringsbeheer op verschillende locaties.

Praat met één van onze experts om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

Resengo werkt samen met tientallen partners. Deze partners zorgen ervoor dat we ons ecosysteem kunnen uitbreiden met extra functionaliteiten. 

We werken samen met kassaleveranciers, social media partners, partners voor personeelsplanning, extra boekingskanalen en marketing partners. 

Bekijk al onze integraties en partners hier.

Ja.

Het Resengo.com consumentenplatform genereert iedere maand meer dan 1,5 miljoen reserveringen bij de verschillende ondernemingen die gebruik maken van Resengo.

Reserveringen die je via ons consumentenplatform binnen krijgt, zijn gratis. We rekenen geen extra kost per couvert aan. Bovendien kan jij je bedrijfsprofiel op Resengo.com zelf beheren, aanpassen en personaliseren.

 

Ja: het Resengo referral partner programma.

Raad Resengo aan bij jouw klanten of collega’s als ideale oplossing voor online reserveringen. Wanneer iemand die door jou wordt doorverwezen klant wordt bij Resengo, ontvang jij een vergoeding.

 

Ja. Je kunt Resengo gratis proberen tijdens een proefperiode van 30 dagen. 

Indien gewenst plannen we een gepersonaliseerde demo in met één van onze adviseurs. Zo kan je het systeem vrijblijvend ontdekken. 

Wil je zelf aan de slag met onze free trial? Dan kan je in de Resengo Admin alle instellingen makkelijk zelf personaliseren.

Ontdek hier hoe de free trial van Resengo werkt.

Ja. 

Je kunt jouw Resengo abonnement op ieder moment wijzigen of stopzetten.

Bekijk onze prijzen en contractvormen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Wordt jouw vraag niet beantwoord op deze pagina? Neem contact met ons op. We helpen je graag snel verder.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden