Nostradamus

Geniet met Nostradamus van een allesomvattend softwarepakket, inclusief een compleet personeelsplan, urenregistratie, alle HR-functies die je nodig kunt hebben, en een vlot intern communicatiesysteem.

Koppel nu Resengo & Nostradamus om je reserveringssysteem te koppelen aan de sterkste software voor personeelsplanning op de markt.

Dankzij de koppeling tussen Nostradamus en Resengo, kun je overzichtelijk werken vanuit het Nostradamus-platform en hoef je dus niet langer tussen twee systemen te schakelen.

Wat heb je aan de Nostradamus integratie?

Nostradamus biedt de krachtigste HR-software van Nederland waarmee je je personeelsplanning, urenregistratie en interne communicatie in een overzichtelijk platform kunt bundelen.

Met de Resengo-Nostradamus integratie breng je alle belangrijke informatie op één plek samen en maak je dit platform dus nóg overzichtelijker. Vanuit je Nostradamus-platform raadpleeg je niet enkel de software van Nostradamus zelf, maar ook je Inbox, TafelplanReserveringslijst, en Timeline van Resengo.

Hoe werkt het?

Zodra je met zowel Resengo als Nostradamus samenwerkt, kan je de twee platformen laten koppelen via de administratie van Nostradamus.

Vanaf dat de koppeling geactiveerd is, kun je vlot navigeren tussen je reserveringen naar je weekroosters, personeelskaarten, omzet, en nog veel meer.
Kortom, je combineert alles dat je nodig hebt voor een efficiënte werking in je Nostradamus.

Wil je meer te weten komen over Nostradamus? Bekijk dan hier hun website voor meer informatie.

Wil je meer te weten komen over de integratie met Nostradamus?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 

Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.
Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Resengo & GuestXM
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
Resengo & SiteManager

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden