UnTill

De UnTill kassasoftware voor horeca zaken werd ontwikkeld door mensen uit de horeca en is dus perfect afgestemd op de noden en behoeften die jij in je onderneming hebt. Deze software werd ontwikkeld met oog op de reële eisen die ondernemers stellen aan de software die ze gebruiken.

UnTill integreert naadloos met het Resengo ecosysteem en geeft jou de tools die je nodig hebt om snel en efficiënt te werken

Klik niet langer heen en weer tussen je UnTill dashboard en het Resengo dashboard. Deze integratie zorgt voor een real-time data uitwisseling tussen beide platformen. 

Zo kan jij er voor kiezen om al je acties uit te voeren in het Resengo dashboard, zonder dat je moet wisselen tussen beide platformen.

Wat heb jij aan de UnTill integratie?

Werk je in jouw organisatie al met het unTill kassasysteem? Ben je momenteel op zoek naar een betrouwbaar en vlot kassasysteem dat alle extra’s heeft die jij nodig hebt? UnTill is een platform dat al meer dan 25 jaar naam maakt in de horeca wereld.

Bovendien integreert UnTill vlekkeloos met het Resengo ecosysteem. Combineer het handige en gebruiksvriendelijke platform van UnTill met het Resengo reserveringssysteem voor een vlotte en overzichtelijke werkwijze in jouw restaurant of horeca zaak.

Hoe werkt het?

De UnTill integratie zorgt voor een real-time koppeling tussen jouw kassasysteem en Resengo. Wanneer jij een gast als aanwezig tagt, wordt er binnen UnTill meteen een nieuw kassa-ticket geopend voor de tafel waar je gasten zich bevinden.

Alle bestellingen worden automatisch aan het juiste ticket gekoppeld. Bij het afrekenen, krijg je een net overzicht van de bestelling en kan je klant meteen de betaling doorvoeren. De gegevens van je klanten worden gesynchroniseerd en opgeslagen in je klantenfiche.

Tafels waarvan de rekening betaald werd, worden in Resengo Tafels opnieuw vrijgegeven voor een volgende gast.

Beide systemen communiceren vlot en foutloos. Zo kan je later ook probleemloos de gegevens van vorige bestellingen opvragen. 

De UnTill koppeling met Resengo leent zich perfect voor het gebruik van cadeaubonnen of eventuele voorschotten.

 

Wil je meer weten over de Resengo unTill koppeling?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Resengo & SiteManager
Koppel nu Resengo & Nostradamus om je reserveringssysteem te koppelen aan de sterkste software voor personeelsplanning op de markt.
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Resengo & GuestXM
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem
Met de Proximus+ integratie kom je ook op de Proximusapp terecht en krijg je nog meer reserveringen!

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden