Beauty & Wellness

Bied je klanten een ontspannende wellness ervaring aan

Regel al je afspraken in je online agenda, organiseer de service in je schoonheidssalon en volg je marketing inspanningen op de voet op. En dat alles helemaal op maat van jouw salon!

Het Resengo platform voor afsprakenbeheer geeft je de mogelijkheid om al je services naadloos in elkaar te laten overlopen. Bundel de krachten van een sterk platform met jouw passie van beauty & wellness voor een excellente klantervaring.

 

Overzichtelijk afsprakenbeheer voor beauty en wellness

Kijk binnen in het salon van 4435 andere Resengo gebruikers

Van reservaties, arrangementen en last minutes, tot de kassa en de boekhouding. Met Resengo beheren we dit alles voor al onze vestigingen in één overzichtelijk systeem.

Resengo - Atlantis - Werner Thomassen
Werner Thomassen
Zaakvoerder saunas Atlantis, Nirvana en Pure
Logo Bistro Gossi Mijne
Logo Oak Gent
Logo The Jane Antwerp
Logo Zensation privé sauna\'s & wellness
Logo Le Chalet de la Forêt
Het logo van Rijks - Amsterdam

De meest geliefde tools voor afsprakenbeheer in de beauty & wellness sector

Inbox

Stel je openingsuren in en kies de duur van de verschillende behandelingen. Daarna kunnen je klanten zelf een afspraak inplannen in de online agenda van jouw schoonheidssalon. Jij beheert alle data op 1 plek.

Last-minute

Communiceer over last-minute afspraken via het B2C platform van Resengo. Zo zorg je voor een complete invulling van je agenda, moeiteloos.

Integreer al je diensten

Integreer de boekingskanalen die je al gebruikt in je afsprakenplanner en realiseer een optimale bezetting, iedere dag opnieuw.

Nagelstyliste verzorgt de handen van een gast
Gastbeleving

Een relaxte sfeer begint bij een goede service

Leg je klanten voor, tijdens en na hun bezoek in de watten. Met Resengo geef je je gasten een fantastische ervaring vanaf het eerste contact.

Zo geef je jouw gasten een zorgeloos gevoel en genieten ze des te meer van een ontspannende beauty of wellness behandeling.

 

Optimale bezetting

Beheer je afspraken op één, overzichtelijke plaats

Resengo helpt je om het overzicht te bewaren. Door al je boekingsplatformen te bundelen in één handig overzicht, krijg je een beter beeld van je huidige bezetting.

Met je online afsprakenplanner en Inbox hou je makkelijk het overzicht.

 

Overzichtelijke afsprakenplanner voor beauty & wellness salons
Makkelijk afspraken beheren in je beauty salon
Marketing

Er gaat niets boven klanten die blijven terugkomen

Maak gebruik van onze marketing tools om je gasten beter te leren kennen en om beter in te spelen op wat zij nodig hebben.

De Resengo marketing tools bieden het perfecte platform om je klantrelaties te onderhouden en optimaliseren. Jouw klantenbestand is een goudmijn.

 

Make-up artieste aan het werk in haar salon

Geniet van een stressvrije omgeving

Resengo helpt je meer te bereiken, met minder inspanning!

Geef de systemen die je momenteel gebruikt een boost

Resengo afsprakenbeheer is perfect te integreren met je huidige kassasysteem, personeelsplanning, email software en nog veel meer. Koppel al je systemen met Resengo en geef jouw werkplatform superkrachten.

Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Resengo & GuestXM
Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook
Resengo & Gault&Millau
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.

Jouw gasten in de watten leggen, onze prioriteit

Beauty salon

Voor zowel grote als kleine beauty salons is het Resengo platform de ideale manier om je boekingen en klantrelaties te optimaliseren.

Wellness

Zorg ervoor dat je klanten een ontspannen gevoel krijgen, vanaf het moment dat ze een afspraak inplannen in jouw online agenda.

Gezondheid

Ingewikkelde tools zijn niet ontspannend. Maak gebruik van overzichtelijke, eenvoudige tools en maak het jezelf en je klanten makkelijk.

Meerdere locaties

Een personaliseerbaar platform zorgt ervoor dat jouw look en vibe in alle salons terug te vinden zijn. Bovendien maakt Resengo het ook makkelijk om een duidelijk overzicht te houden.

Werner Thomassen
Zaakvoerder saunas Atlantis, Nirvana en Pure

Van reserveringen, arrangementen en last minutes, tot de kassa en de boekhouding. Met Resengo beheren we dit alles voor al onze vestigingen in één overzichtelijk systeem.

Resengo - Atlantis - Werner Thomassen

Dit vind je misschien interessant

Ontdek hier wat Resengo voor jou kan betekenen. Lees nieuws, werk efficiënter met onze tips & tricks of ontdek hoe andere ondernemers hun workflow regelen.

Resengo-bon

7 voordelen van de Resengo bon

Lees het verhaal
Resengo - Een horecamedewerker toont zijn collega het reserveringssysteem op een iPad, terwijl ze samen werken aan een efficiënte bediening van gasten.

Kies Resengo als het beste online reserveringssysteem

Lees het verhaal
Overstappen naar het beste online reserveringssysteem, Resengo!

Overstappen naar het beste online reserveringssysteem

Lees het verhaal
Ondernemer houdt het overzicht over haar onderneming met het Resengo platform
Vlot afspraken beheren als nagelstylist

Gun jezelf de rust van een compleet boekingsplatform voor beauty & wellness

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden