Smart Event Manager

Smart Event Manager is de nummer één event management software. Het ondersteunt het reserveringsproces onder andere door het samenstellen van offertes, de voorbereiding en uitvoering van het evenement, de facturatie ervan en de personeelsplanning.

Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.

Smart Event Manager is een krachtig en flexibel systeem dat voorziet in de volledige procesondersteuning van jouw bedrijf en z'n evenementen.
De integratie tussen Smart Event Manager en Resengo zorgt voor een synchronisatie van de tafelbezetting in beide systemen.

Wat heb je aan de Smart Event Manager integratie?

De koppeling tussen Smart Event Manager en Resengo zorgt ervoor dat alle gemeenschappelijke functies wordt gesynchroniseerd. Dit verzekert een overzichtelijke werking zonder dubbele boekingen of andere verwarringen. Daarnaast biedt Smart Event Manager alle functies die je nodig hebt om in een handomdraai een evenement te plannen.

Hoe werkt het?

Vanaf dat je met Smart Event Manager werkt, kan je in de Resengo Admin met enkele klikken de koppeling activeren. Zo zorg je ervoor dat reserveringen gesynchroniseerd worden tussen de twee platformen en je dus geen tijd verliest aan het bijhouden van meerdere planningen, efficiënt en foutloos!

Wil je meer weten over de Resengo integratie met Smart Event Manager?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Resengo & GuestXM
Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
Resengo & CentralApp
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
Resengo & SiteManager
Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!
De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden