BookDinners

Door je Resengo te koppelen aan BookDinners, ben je verbonden aan hét restaurantplatform voor en door de horeca in Nederland. Deze koppeling biedt meer zichtbaarheid, een bijkomend reserveringskanaal, en de mogelijkheid om met een heleboel partners van BookDinners samen te werken, zoals Liever in Leiden en VVV Dinercheque.

Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!

BookDinners is het snelstgroeiende restaurantplatform in Nederland. Op BookDinners kunnen gasten zich optimaal oriënteren in hun zoektocht naar het best passende restaurant en zijn favorieten van ruim 100 smaakmakers, mediapartners en chefs te vinden. De reservering die de gast maakt via BookDinners wordt automatisch gesynchroniseerd met Resengo. Samen met onder andere de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de leden van de Samenwerkende Horeca Ketens als partners is BookDinners hét netwerk van, voor en door restaurants.

Wat heb je aan de BookDinners koppeling?

Door de BookDinners koppeling te activeren word je onderdeel van hét restaurantplatform in Nederland waar meer dan 1500 restaurants bij zijn aangesloten. Je zichtbaarheid groeit aanzienlijk dankzij je profielpagina op BookDinners, maar ook dankzij de posts op sociale media waarin we je restaurant zullen uitlichten. De kans op extra reserveringen groeit, terwijl deze automatisch in het systeem van Resengo terechtkomen. Je kunt via BookDinners ook een gratis Online Marketing Scan aanvragen.

Hoe werkt het?

Van zodra je met BookDinners samenwerkt, hoef je enkel maar de integratie te activeren in je Resengo Admin via Partners > Channels.

Met de koppeling tussen BookDinners en Resengo krijg je een profielpagina op het BookDinners-platform met daarbij een reserveringswidget.
Daarnaast wordt je zaak ook opgenomen in de lijstjes die regelmatig gedeeld worden op hun platform en sociale media ter inspiratie voor de websitebezoekers.

Wil je meer weten over de Resengo integratie met BookDinners?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Resengo & GuestXM
Resengo & SiteManager
Resengo & CentralApp
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Resengo & Gault&Millau
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.
Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
Met de QEAT integratie krijg je een beter inzicht in je gasten en optimaliseer je je klantervaring!

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden