Culibel

Culibel is een vereniging van horeca bedrijven die streven naar uitstekende kwaliteit en beleving voor hun gasten. De Culibel integratie met Resengo maakt het ontvangen van reserveringen en waardebons makkelijk.

Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform

Culibel staat bekend als platform voor levensgenieters die graag gastronomisch in de watten worden gelegd. Alles draait om gastronomie en beleving. 

Gasten vinden in de Culibel database een ruim aanbod aan leuke adresjes om te tafelen. Het is ook mogelijk om een geschenkbon te kopen. Die waardebon kan de ontvanger dan inruilen voor een etentje in jouw restaurant.

Wil je meer zichtbaarheid voor jouw restaurant? Zorg voor een nieuwe toestroom aan klanten en gasten door lid te worden van Culibel en je restaurant beschikbaar te stellen via een populair reserveringsplatform.

Wat heb jij aan de Culibel koppeling?

De Resengo integratie met Culibel is vooral interessant wanneer je met je horecazaak lid bent van de Culibel vereniging. Als lid van deze vereniging zet je jouw zaak meer in de kijker en maak je jouw restaurant zichtbaarder en toegankelijker voor een nieuw publiek. 

Potentiële gasten gaan in de Culibel gids op zoek naar interessante adresjes, waar jouw restaurant dan tussen staat. Daarnaast kunnen gasten ook met een Culibel cadeaucheque bij jou terecht.

Hoe werkt het?

De Resengo Culibel integratie werkt zowel voor reserveringen als voor het gebruik van geschenkbonnen. Je moet uiteraard wél lid zijn van de Culibel vereniging.

Dankzij de koppeling met Resengo ontvang je Culibel reserveringen rechtstreeks in je Resengo Inbox. De integratie zorgt ervoor dat gasten die op de Culibel website op zoek gaan naar een restaurant meteen een tafel bij je kunnen reserveren, op basis van real-time beschikbaarheid.

Wil je meer weten over de Resengo integratie met Culibel?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.
Resengo & Gault&Millau
Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem
Resengo & CentralApp
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
Resengo & SiteManager
Koppel nu Resengo & Nostradamus om je reserveringssysteem te koppelen aan de sterkste software voor personeelsplanning op de markt.
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden