Blijf op de hoogte en reageer op reviews

Klantbeoordelingen zijn belangrijker dan ooit. Iedereen heeft een mening en deelt die online. Met het Resengo ecosysteem reageer je snel en maak je slim gebruik van feedback.

Reageer snel op reviews
Beheer reviews in één platform
Gebruik klantbeoordelingen in jouw voordeel
Resengo Ecosysteem Reviews - Beheer je online reputatie en reageer sneller op beoordelingen
Bundel alle reviews op één plek en bekijk meer informatie over de beoordeling
Bundel al je reviews op één plek

1 platform voor alle beoordelingen

Iedere klant ervaart jouw zaak op een andere manier. Die ervaring wordt gedeeld op tientallen verschillende platformen. Resengo helpt jou om snel te reageren op reviews in verschillende platformen. Dat doe jij in het Resengo ecosysteem vanuit één overzichtelijk dashboard.

Gebruik klantbeoordelingen in jouw voordeel

Positieve reviews of leerrijke feedback

Als ondernemer krijg je heel wat reviews, positief of negatief. Dankzij het slimme dashboard van Resengo maak je handig gebruik van iedere review. Deel snel een positieve review via social media of gebruik feedback die je krijgt om je service nog te verbeteren.

Ontvang eerlijke reviews van gasten en reageer meteen

Hou de bovenhand met review management

Integreer de platformen waar jouw gasten aanwezig zijn

Klanten laten feedback achter via diverse kanalen. Koppel de juiste kanalen met jouw Resengo platform. Zo hou je een overzicht op de ervaringen van je klanten.

Reageer snel en correct

Of je klanten tevreden zijn of niet, je doet er altijd goed aan om op een open een eerlijke manier te reageren op de ervaring van je gasten.

Bundel alle review platformen

Niemand heeft tijd om ieder platform af te schuimen, op zoek naar beoordelingen. Bundel alle platformen onder één dak en reageer vanuit één dashboard.

Eén overzichtelijke Inbox

De Resengo Inbox is een handige tool die al je contacten bundelt. Behalve reserveringen en emails gebruik je Inbox ook om reviews te beheren.

Koppel slimme tools voor review management

De koppeling met AreTheyHappy zorgt ervoor dat jij makkelijk het overzicht houdt over diverse review platformen.

Kom als de beste uit research van klanten

Jouw klanten gaan online op onderzoek uit, voordat ze een afspraak bij je inplannen. Laat met je reviews en reacties zien dat jouw zaak de moeite waard is!

Nicolas Lejeune
Oprichter, Barbecue de Jacky

Het restaurantwezen wordt steeds moderner. Digitale technologie is alomtegenwoordig in de dagelijkse werking van onze restaurants. Resengo is in dit opzicht een van onze trouwste partners. De efficiëntie van hun diensten en het gemak van integratie en gebruik zijn een grote hulp bij ons werk. Sinds het begin van onze samenwerking is het percentage online reserveringen gestaag toegenomen, waardoor we kostbare tijd kunnen besparen en ons meer op onze klanten kunnen richten.

Werner Thomassen
Zaakvoerder saunas Atlantis, Nirvana en Pure

Van reservaties, arrangementen en last minutes, tot de kassa en de boekhouding. Met Resengo beheren we dit alles voor al onze vestigingen in één overzichtelijk systeem.

Alexandre Itschert
Sales Business Development bij le Chalet de la Forêt

Dit is het meest complete systeem op de markt. Resengo helpt je niet alleen met je reserveringen, maar ook met het beheer van groepen, acties tegen no-shows en de visualisatie van klantretouren.

Joris Bijdendijk
Chef, Rijks

We hebben een hele coulante annuleringstermijn en als gasten, bijvoorbeeld met Kerst, moeten annuleren wegens ziekte, en wij de tafel alsnog kunnen vullen, krijgen ze hun aanbetaling gewoon terug.

Bouw je merk uit met Resengo

Vandaag de dag deelt iedereen zijn / haar mening via verschillende online kanalen. Als ondernemer is het vaak moeilijk om het overzicht te houden en tijdig te reageren op beoordelingen die je klanten online delen.

Voor jouw merk is het interessant dat toekomstige gasten zien hoe jij met deze reviews omgaat. Resengo maakt het je graag makkelijk en voorziet intelligente tools om aan review management te doen. Wil je ontdekken welke invloed goed beheerde reviews hebben op jouw onderneming en merk?

Ontdek onze oplossingen op maat

 

Maak het jezelf makkelijk met Resengo

Probeer Resengo 30 dagen gratis uit en ontdek de voordelen van een all-in platform voor jouw onderneming.

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden