Bistronomie

Makkelijker gevonden worden door gasten die op zoek zijn naar de gastvrijheid en gezelligheid in jouw horeca zaak? De Bistronomie integratie maakt het je makkelijk!

Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.

Bistronomie is een bekend platform waar gasten gezellige en unieke restaurants, bistro’s en brasseries kunnen vinden. 

Deze partner brengt ieder jaar een gedrukte gids uit waar je de leukste adresjes kan vinden om lekker te eten aan democratische prijzen. Verder kunnen gasten bij Bistronomie meteen een tafel reserveren in jouw restaurant.

Wil je jouw bistro of brasserie beter in de kijker zetten en voorstellen aan een ruimer publiek? Dan is Bistronomie de perfecte partner.

Ben je lid van Bistronomie? Dan staat deze module in Resengo voor je open.

Wat heb jij aan de Bistronomie koppeling?

De Bistronomie koppeling is bijzonder handig wanneer jouw horecazaak lid is van dit netwerk. Als lid van Bistronomie zet je jouw zaak beter in de kijker en open je een nieuw kanaal langs waar gasten een reservering kunnen plaatsen.

Daarnaast biedt Bistronomie de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen, die ze dan in jouw restaurant kunnen inruilen. Mensen die een Bistronomie cadeaubon ontvangen, gaan op zoek naar de restaurants waar ze met deze bon terecht kunnen. Jij staat dan tussen de lijst met mogelijke restaurants en bistro’s.

Hoe werkt het?

De Resengo - Bistronomie koppeling zorgt voor een vloeiende reserveringsprocedure vanuit het Bistronomie platform. Zo wordt eerst de beschikbaarheid in jouw restaurant gecontroleerd voordat de reservering ingepland wordt.

Je hoeft hier verder geen extra stappen te doorlopen. Reserveringen via Bistronomie komen automatisch in jouw Resengo tafelplan terecht.

Wil je meer weten over de integratie met Bistronomie?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem
Resengo & Gault&Millau
Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.
Met de QEAT integratie krijg je een beter inzicht in je gasten en optimaliseer je je klantervaring!
Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden