Horeca

Service op maat voor jouw gasten

Je gasten zijn even uniek als jouw restaurant. Maak gebruik van slimme oplossingen op maat om iedere flow perfect te laten passen bij jou én je klanten. 

Het Resengo online reserveringssysteem voor horeca helpt jou om je zaak beter, makkelijker en efficiënter te runnen. Daarnaast legt Resengo een sterke focus op klantbeleving, zowel voor, tijdens als na het bezoek aan jouw restaurant.

Minder inspanning, meer omzet en een heleboel blije klanten. Zo makkelijk kan het zijn.

 

Fine Dining - chef aan het werk in de keuken

Een kijkje in de keuken van 3895 tevreden Resengo gebruikers

Resengo is een zeer compleet boekingsplatform. Het is erg makkelijk te gebruiken. Bij Resengo luistert men naar de klant om gepaste oplossingen op maat aan te kunnen bieden.

Benoit Neusy
Chef, Le Domaine d'Arondeau

Dankzij Resengo kunnen onze klanten op een gebruiksvriendelijke manier op onze website 24/24 reserveren. Gedaan met heel de dag telefoons oppakken!

Lino en Ward
Uitbaters, Brasserie Keizershof

Met Resengo kunnen wij onze reservations vlot en overzichtelijk opvangen, ook tijdens vakanties of weekends. Zo kan iedereen bij ons dag en nacht reserveren. We volgen ook makkelijk bepaalde opmerkingen of vragen op via het reservatieformulier.

Yanick Dehandschutter
Sommelier, Sir Kwinten

De meest geliefde horeca tools volgens onze gebruikers

Reserveringswidget

Implementeer onze gebruiksvriendelijke widget in je website en laat klanten meteen reserveren, een cadeaubon kopen of contact opnemen.

Tafelplan

Het tafelplan geeft je inzicht in de bezetting en reserveringsstatus van je restaurant. Houd het overzicht en manage je personeelsbezetting beter.

Reviews

Lees, beheer en reageer binnen de kortst mogelijke tijd op reviews. Binnen Resengo beheer je reviews op alle platformen in één dashboard.

Gastbeleving

Service op maat van jouw onderneming

Binnen het Resengo reservatiesysteem pas je alle instellingen en de styling aan naar jouw eigen huisstijl. Zo herkennen je klanten meteen jouw unieke stijl.

Automatiseer je workflow en minimaliseer het werk dat je handmatig moet uitvoeren. Laat jouw reserveringssysteem werken voor jou

Extra omzet

Geef je omzet een boost met extra services

Breid het online reservatiesysteem voor je restaurant uit met extra’s waar je meer omzet mee binnen haalt. Laat je klanten kiezen voor take-away, een cadeaubon of andere extra’s. 

Een ruim aanbod aan opties zorgt voor een unieke klantbeleving waar jouw gasten met plezier voor terugkomen!

Resengo cadeaubonnenshop: laat je gasten een bedrag kiezen
Marketing

Bereik jouw doelgroep,
waar ze ook zijn

De marketing module en het klantenbestand zijn het ideale vertrekpunt voor marketing campagnes via diverse kanalen. Stuur je klanten een email voor speciale gelegenheden of biedt hen een korting aan om hun loyaliteit te belonen.

Communiceer met je klanten wanneer jij dat wil!

Ook makkelijk reserveringen plannen in jouw horeca zaak?

Resengo helpt je meer te bereiken, met minder inspanning!

Geef de systemen die je momenteel gebruikt een boost

Resengo is perfect te integreren met je huidige kassasysteem, personeelsplanning, email software en nog veel meer. Koppel al je systemen met Resengo en geef jouw werkplatform superkrachten.

Resengo integratie Strobbo
Resengo & Logeren in Vlaanderen
Resengo & Facebook
Resengo & AreTheyHappy
Resengo & Culibel
Resengo & MplusKASSA
Resengo integratie met UnTill
Resengo & Gault&Millau

Integreer een slim online reserveringssysteem in jouw horeca zaak

Bistro

In jouw bistro is gezelligheid troef. Je wil dan ook dat jouw klanten blijven langskomen omdat ze genieten van jouw service. Resengo helpt je om een complete en aangename service te bieden.

Brasserie

Online een tafel reserveren in jouw brasserie, meteen een cadeaubon kopen en na de maaltijd een 5 sterren review achterlaten. Resengo helpt je om alles in goede banen te leiden.

Sterrenzaak

Als uitbater van een sterrenzaak ligt jouw focus bij heerlijke schotels die net dat beetje meer hebben. Met Resengo trek je die lijn door in reserveringsmogelijkheden en gastbeleving.

Keten

Bied je services aan op verschillende locaties en wil je overal dezelfde sfeer en stijl uitstralen? Met het online reserveringssysteem van Resengo zorg je voor volle zalen en terugkerende klanten

Benoit Neusy
Chef, Le Domaine d'Arondeau

Resengo is een zeer compleet boekingsplatform. Het is erg makkelijk te gebruiken. Bij Resengo luistert men naar de klant om gepaste oplossingen op maat aan te kunnen bieden.

Joris Bijdendijk
Chef, Rijks

We hebben een hele coulante annuleringstermijn en als gasten, bijvoorbeeld met Kerst, moeten annuleren wegens ziekte, en wij de tafel alsnog kunnen vullen, krijgen ze hun aanbetaling gewoon terug.

Ivan Verhelle
Chef en uitbater, Tanuki

Werken met Resengo, geeft rust! Alles werkt zoals het moet en ik kan mijn focus bij de keuken houden!

安心のレスエンゴー。

(Always feel safe with Resengo)

Alexandre Itschert
Sales Business Development bij le Chalet de la Forêt

Dit is het meest complete systeem op de markt. Resengo helpt je niet alleen met je reserveringen, maar ook met het beheer van groepen, acties tegen no-shows en de visualisatie van klantretouren.

Dit vind je misschien interessant

Ontdek hier wat Resengo voor jou kan betekenen. Lees nieuws, werk efficiënter met onze tips & tricks of ontdek hoe andere ondernemers hun workflow regelen.

Expert aan het woord

Lees het verhaal

Tips voor meer gastvrijheid in de horeca

Lees het verhaal
Happy customers herken je zo!n

Happy customers herken je zo!

Lees het verhaal
Het laatste nieuws rechtstreeks in je inbox ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws uit je sector.

Run je restaurant met een zorgeloos gemak, met Resengo!

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jouw zaak.

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden