Horeca

Service op maat voor jouw gasten

Je gasten zijn even uniek als jouw restaurant. Maak gebruik van slimme oplossingen op maat om iedere flow perfect te laten passen bij jou én je klanten. 

Het Resengo online reserveringssysteem voor horeca helpt jou om je zaak beter, makkelijker en efficiënter te runnen. Daarnaast legt Resengo een sterke focus op klantbeleving, zowel voor, tijdens als na het bezoek aan jouw restaurant.

Minder inspanning, meer omzet en een heleboel blije klanten. Zo makkelijk kan het zijn.

 

Fine Dining - chef aan het werk in de keuken

Een kijkje in de keuken van 3895 tevreden Resengo gebruikers

Resengo Tafels neemt ontzettend veel mailverkeer uit onze handen. We voorkomen ook veel lege tafels dankzij de herineeringsmails voor onze klanten.

Roger Van Damme
Chef-kok, Het Gebaar

Dit is het meest complete systeem op de markt. Resengo helpt je niet alleen met je reserveringen, maar ook met het beheer van groepen, acties tegen no-shows en de visualisatie van klantretouren.

Alexandre Itschert
Sales Business Development bij le Chalet de la Forêt

Resengo is onze partner voor communicatie met onze gasten voor en na het bezoek, bijvoorbeeld tijdens het reserveren of met de bevestiging- en herinneringsmails. Via de opmerkingen geven gasten vaak essentiële info of bepaalde vragen door.

Annick Gevers
Gastvrouw, Café d'O

De meest geliefde horeca tools volgens onze gebruikers

Reserveringswidget

Implementeer onze gebruiksvriendelijke widget in je website en laat klanten meteen reserveren, een cadeaubon kopen of contact opnemen.

Tafelplan

Het tafelplan geeft je inzicht in de bezetting en reserveringsstatus van je restaurant. Houd het overzicht en manage je personeelsbezetting beter.

Reviews

Lees, beheer en reageer binnen de kortst mogelijke tijd op reviews. Binnen Resengo beheer je reviews op alle platformen in één dashboard.

Gastbeleving

Service op maat van jouw onderneming

Binnen het Resengo reservatiesysteem pas je alle instellingen en de styling aan naar jouw eigen huisstijl. Zo herkennen je klanten meteen jouw unieke stijl.

Automatiseer je workflow en minimaliseer het werk dat je handmatig moet uitvoeren. Laat jouw reserveringssysteem werken voor jou

Extra omzet

Geef je omzet een boost met extra services

Breid het online reservatiesysteem voor je restaurant uit met extra’s waar je meer omzet mee binnen haalt. Laat je klanten kiezen voor take-away, een cadeaubon of andere extra’s. 

Een ruim aanbod aan opties zorgt voor een unieke klantbeleving waar jouw gasten met plezier voor terugkomen!

Resengo cadeaubonnenshop: laat je gasten een bedrag kiezen
Marketing

Bereik jouw doelgroep,
waar ze ook zijn

De marketing module en het klantenbestand zijn het ideale vertrekpunt voor marketing campagnes via diverse kanalen. Stuur je klanten een email voor speciale gelegenheden of biedt hen een korting aan om hun loyaliteit te belonen.

Communiceer met je klanten wanneer jij dat wil!

Ook makkelijk reserveringen plannen in jouw horeca zaak?

Resengo helpt je meer te bereiken, met minder inspanning!

Geef de systemen die je momenteel gebruikt een boost

Resengo is perfect te integreren met je huidige kassasysteem, personeelsplanning, email software en nog veel meer. Koppel al je systemen met Resengo en geef jouw werkplatform superkrachten.

Resengo & Culibel
Resengo integratie met UnTill
Resengo & Gault&Millau
Resengo & Logeren in Vlaanderen
Resengo & Bistronomie
Resengo & Facebook
Resengo & AreTheyHappy

Integreer een slim online reserveringssysteem in jouw horeca zaak

Bistro

In jouw bistro is gezelligheid troef. Je wil dan ook dat jouw klanten blijven langskomen omdat ze genieten van jouw service. Resengo helpt je om een complete en aangename service te bieden.

Brasserie

Online een tafel reserveren in jouw brasserie, meteen een cadeaubon kopen en na de maaltijd een 5 sterren review achterlaten. Resengo helpt je om alles in goede banen te leiden.

Sterrenzaak

Als uitbater van een sterrenzaak ligt jouw focus bij heerlijke schotels die net dat beetje meer hebben. Met Resengo trek je die lijn door in reserveringsmogelijkheden en gastbeleving.

Keten

Bied je services aan op verschillende locaties en wil je overal dezelfde sfeer en stijl uitstralen? Met het online reserveringssysteem van Resengo zorg je voor volle zalen en terugkerende klanten

Annick Gevers
Gastvrouw, Café d'O

Resengo is onze partner voor communicatie met onze gasten voor en na het bezoek, bijvoorbeeld tijdens het reserveren of met de bevestiging- en herinneringsmails. Via de opmerkingen geven gasten vaak essentiële info of bepaalde vragen door.

Bert Suffys
CEO, Pampas Rodizio

Tijdens de opstart stonden we nog sceptisch tegenover het programma, nu willen we nooit meer zonder. Het belangrijkste aan Resengo vind ikzelf dat er geen verrassingen meer zijn tijdens de service, je weet precies waaraan je je kan verwachten.

Benoit Neusy
Chef, Le Domaine d'Arondeau

Resengo is een zeer compleet boekingsplatform. Het is erg makkelijk te gebruiken. Bij Resengo luistert men naar de klant om gepaste oplossingen op maat aan te kunnen bieden.

Tessa D'Haene & Martijn Defauw
Eigenaren, Rebelle

Via Resengo kunnen gasten 24/7 reserveren, ook tijdens onze sluitingsdagen. Op die manier genieten wij optimaal van tijd met ons gezin, zonder schrik te hebben om reserveringen mis te lopen.

Dit vind je misschien interessant

Ontdek hier wat Resengo voor jou kan betekenen. Lees nieuws, werk efficiënter met onze tips & tricks of ontdek hoe andere ondernemers hun workflow regelen.

koppel bekijkt samen restaurants in hun buurt op de website van Resengo

Een voorschot vragen bij reservering: doen of niet?

Lees het verhaal

Last-minute tafels promoten? Zo zorg je voor een volle service

Lees het verhaal

Regelmatig no-shows in je restaurant? Zo pak je dat aan!

Lees het verhaal
Het laatste nieuws rechtstreeks in je inbox ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws uit je sector.

Run je restaurant met een zorgeloos gemak, met Resengo!

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jouw zaak.

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden