Horeca

Service op maat voor jouw gasten

Je gasten zijn even uniek als jouw restaurant. Maak gebruik van slimme oplossingen op maat om iedere flow perfect te laten passen bij jou én je klanten. 

Het Resengo online reserveringssysteem voor horeca helpt jou om je zaak beter, makkelijker en efficiënter te runnen. Daarnaast legt Resengo een sterke focus op klantbeleving, zowel voor, tijdens als na het bezoek aan jouw restaurant.

Minder inspanning, meer omzet en een heleboel blije klanten. Zo makkelijk kan het zijn.

 

Resengo Fine Dining - chef aan het werk in de keuken

Een kijkje in de keuken van 4435 tevreden Resengo gebruikers

Resengo is onze partner voor communicatie met onze gasten voor en na het bezoek, bijvoorbeeld tijdens het reserveren of met de bevestiging- en herinneringsmails. Via de opmerkingen geven gasten vaak essentiële info of bepaalde vragen door.

Annick Gevers, gastvrouw van Café d\'O
Annick Gevers
Gastvrouw, Café d'O

Resengo levert altijd! Het is een systeem dat je makkelijk aanpast en mee laat denken in de actualiteit van de dag. Ook de cadeaubonnenwebshops die ze maken én de take away & delivery module zorgen bij ons voor een hogere omzet. Daarbij is de kennis die de Resengo medewerkers meebrengen en delen voor ons een enorme meerwaarde. Waar ideeën zijn sparren ze ten alle tijden proactief met ons mee.

Brass Boer
Jan Willem Berendsen
Brass Boer

Resengo Tafels neemt ontzettend veel e-mailverkeer uit onze handen. We voorkomen ook veel lege tafels dankzij de herinneringsmails voor onze klanten.

Resengo - Het Gebaar - Roger Van Damme
Roger Van Damme
Chef-kok, Het Gebaar
Logo Bistro Gossi Mijne
Logo Oak Gent
Logo The Jane Antwerp
Logo Zensation privé sauna\'s & wellness
Logo Le Chalet de la Forêt
Het logo van Rijks - Amsterdam

De meest geliefde horeca tools volgens onze gebruikers

Reserveringswidget

Implementeer onze gebruiksvriendelijke widget in je website en laat klanten meteen reserveren, een cadeaubon kopen of contact opnemen.

Tafelplan

Het tafelplan geeft je inzicht in de bezetting en reserveringsstatus van je restaurant. Houd het overzicht en manage je personeelsbezetting beter.

Reviews

Lees, beheer en reageer binnen de kortst mogelijke tijd op reviews. Binnen Resengo beheer je reviews op alle platformen in één dashboard.

Resengo - Reserveringssysteem Horeca
Gastbeleving

Service op maat van jouw onderneming

Binnen het Resengo reservatiesysteem pas je alle instellingen en de styling aan naar jouw eigen huisstijl. Zo herkennen je klanten meteen jouw unieke stijl.

Automatiseer je workflow en minimaliseer het werk dat je handmatig moet uitvoeren. Laat jouw reserveringssysteem werken voor jou

Extra omzet

Geef je omzet een boost met extra services

Breid het online reservatiesysteem voor je restaurant uit met extra’s waar je meer omzet mee binnen haalt. Laat je klanten kiezen voor take-away, een cadeaubon of andere extra’s. 

Een ruim aanbod aan opties zorgt voor een unieke klantbeleving waar jouw gasten met plezier voor terugkomen!

Resengo cadeaubonnenshop: laat je gasten een bedrag kiezen
Resengo - Horecamedewerker werkt met online reserveringssysteem
Marketing

Bereik jouw doelgroep,
waar ze ook zijn

De marketing module en het klantenbestand zijn het ideale vertrekpunt voor marketing campagnes via diverse kanalen. Stuur je klanten een email voor speciale gelegenheden of biedt hen een korting aan om hun loyaliteit te belonen.

Communiceer met je klanten wanneer jij dat wil!

Ook makkelijk reserveringen plannen in jouw horeca zaak?

Resengo helpt je meer te bereiken, met minder inspanning!

Geef de systemen die je momenteel gebruikt een boost

Resengo is perfect te integreren met je huidige kassasysteem, personeelsplanning, email software en nog veel meer. Koppel al je systemen met Resengo en geef jouw werkplatform superkrachten.

Resengo & GuestXM
Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem
De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker

Integreer een slim online reserveringssysteem in jouw horeca zaak

Bistro

In jouw bistro is gezelligheid troef. Je wil dan ook dat jouw klanten blijven langskomen omdat ze genieten van jouw service. Resengo helpt je om een complete en aangename service te bieden.

Brasserie

Online een tafel reserveren in jouw brasserie, meteen een cadeaubon kopen en na de maaltijd een 5 sterren review achterlaten. Resengo helpt je om alles in goede banen te leiden.

Sterrenzaak

Als uitbater van een sterrenzaak ligt jouw focus bij heerlijke schotels die net dat beetje meer hebben. Met Resengo trek je die lijn door in reserveringsmogelijkheden en gastbeleving.

Keten

Bied je services aan op verschillende locaties en wil je overal dezelfde sfeer en stijl uitstralen? Met het online reserveringssysteem van Resengo zorg je voor volle zalen en terugkerende klanten

Lino en Ward
Uitbaters, Brasserie Keizershof

Dankzij Resengo kunnen onze klanten op een gebruiksvriendelijke manier op onze website 24/24 reserveren. Gedaan met heel de dag telefoons oppakken!

Resengo - Keizershof Lino & Ward
Nicolas Lejeune
Oprichter, Barbecue de Jacky

Het restaurantwezen wordt steeds moderner. Digitale technologie is alomtegenwoordig in de dagelijkse werking van onze restaurants. Resengo is in dit opzicht een van onze trouwste partners. De efficiëntie van hun diensten en het gemak van integratie en gebruik zijn een grote hulp bij ons werk. Sinds het begin van onze samenwerking is het percentage online reserveringen gestaag toegenomen, waardoor we kostbare tijd kunnen besparen en ons meer op onze klanten kunnen richten.

Resengo - Nicolas Lejeune - Barbecue de Jacky
Alexandra Itschert
Sales Business Development bij le Chalet de la Forêt

Dit is het meest complete systeem op de markt. Resengo helpt je niet alleen met je reserveringen, maar ook met het beheer van groepen, acties tegen no-shows en de visualisatie van klantretouren.

Alexandra Itschert - Le chalet de la forêt
Annick Gevers
Gastvrouw, Café d'O

Resengo is onze partner voor communicatie met onze gasten voor en na het bezoek, bijvoorbeeld tijdens het reserveren of met de bevestiging- en herinneringsmails. Via de opmerkingen geven gasten vaak essentiële info of bepaalde vragen door.

Annick Gevers, gastvrouw van Café d\'O

Dit vind je misschien interessant

Ontdek hier wat Resengo voor jou kan betekenen. Lees nieuws, werk efficiënter met onze tips & tricks of ontdek hoe andere ondernemers hun workflow regelen.

De Zenchef | Formitable group neemt het online reserveringsplatform Resengo over.

Zenchef | Formitable neemt Resengo over

Lees het verhaal
Resengo - Restaurants en horecazaken krijgen iedere dag te maken met no-shows.

Regelmatig no-shows in je restaurant? Zo pak je dat aan!

Lees het verhaal
koppel bekijkt samen restaurants in hun buurt op de website van Resengo

Een voorschot vragen bij reservering: doen of niet?

Lees het verhaal
Resengo - vrienden op restaurant
Resengo - koppel in koffiebar

Run je restaurant met een zorgeloos gemak, met Resengo!

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jouw zaak.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden