Waarom Resengo kiezen?

Optimaliseer je personeelsbezetting, reserveringen en marketing vanuit één overzichtelijk platform, op maat van jouw onderneming.

Een platform voor iedereen

We helpen je een handje om het beste uit jouw zaak te halen

Om je een beter inzicht te geven in de wensen en gewoontes van je gasten, introduceert Resengo een uniek ecosysteem voor gastbeleving. Omring jezelf met tools die interactie stimuleren, zowel online als in real life.

Resengo ecosysteem: reserveren, communiceren, marketing, reviews en gastbeleving
Bij Resengo betaal je enkel voor de features die je effectief gebruikt

Gebruik de tools die bij jou passen, niet meer, niet minder

Het Resengo platform bestaat uit verschillende componenten en is modulair te gebruiken. Op die manier gebruik je alleen de tools die jij nodig hebt. Natuurlijk betaal je dan ook alleen voor de tools die je gebruikt. Simpel!

Het complete reserveringsplatform is bovendien aanpasbaar en helemaal te stylen naar jouw eigen huisstijl. Zo zien bezoekers meteen dat ze bij jou terechtgekomen zijn!

Laat je onderneming verder groeien

Resengo helpt je graag om het meeste te halen uit de middelen die je hebt. Werk efficiënter en bied je gasten een geweldige ervaring door je interne workflow te optimaliseren binnen een overzichtelijk platform.

Zo kan je je bezig houden met je passie terwijl je onderneming verder groeit

Converteer je
klanten in fans

Het Resengo ecosysteem geeft je de mogelijkheid om jouw klanten een fantastische beleving te geven. Met de verschillende tools doe je dat voor, tijdens én na hun bezoek.

Het Resengo ecosysteem
k

ondernemers maken gebruik van het Resengo online reserveringssysteem

+

onze gemiddelde review score

mln

bezoekers boeken maandelijks een tafel via Resengo

Onze voordelen voor jou

Ontdek de populairste tools om de beste gastbeleving te bieden.

Bekijk alle voordelen van een compleet reserveringssysteem voor de horeca

Een consistente merkbeleving

Gebruik voor ieder kanaal dezelfde huisstijl en branding. Zo worden je klanten al tijdens hun boeking ondergedompeld in jouw look en feel

Slim reserveren

Bekijk in één oogopslag je reserveringen en maak optimaal gebruik van de ruimte en je werknemers. Door slim te reserveren, ga je beter voorbereid aan de slag.

Beheer je reviews

Beheer en reageer snel op online reviews vanuit het Resengo ecosysteem. Deel lovende reviews via social media en maak gebruik van kritiek om je services te optimaliseren.

Makkelijk aan marketing doen

Communiceer makkelijker met gasten die in je eigen database zitten of zet een marketing campagne op om gevonden te worden door bezoekers uit jouw doelgroep.

Integreer makkelijk je huidige tools met het Resengo online reserveringssysteem

Zorg voor een duidelijk overzicht van alle tools die je momenteel gebruikt. Koppel je huidige kassasysteem, je personeelsplanning, website analytics en meer. Zo heb je toegang tot al je tools in één platform!

Resengo integratie met UnTill
Resengo integratie Strobbo
Resengo & MplusKASSA
Resengo & Logeren in Vlaanderen
Resengo & Gault&Millau
Resengo & Facebook
Resengo & Culibel

Sluit je aan bij 3895 anderen die al genieten van het gemak van Resengo

Snel, efficiënt, gebruiksvriendelijk, goede support en online overal te raadplegen. Resengo is een echte aanrader voor gasten en restauranthouders.

Jo Grootaers
Chef-kok, Altermezzo

Via Resengo kunnen gasten 24/7 reserveren, ook tijdens onze sluitingsdagen. Op die manier genieten wij optimaal van tijd met ons gezin, zonder schrik te hebben om reserveringen mis te lopen.

Tessa D'Haene & Martijn Defauw
Owners, Rebelle

Digitale technologie is alomtegenwoordig in de dagelijkse werking van onze restaurants. Resengo is in dit opzicht een van onze trouwste partners. De efficiëntie van hun diensten en het gemak van integratie en gebruik zijn een grote hulp bij ons werk. Sinds het begin van onze samenwerking is het percentage online reserveringen gestaag toegenomen, waardoor we kostbare tijd kunnen besparen en ons meer op onze klanten kunnen richten.

Nicolas Lejeune
Oprichter, Barbecue de Jacky

Gun jezelf het gemak van Resengo

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jou zaak.

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden