Waarom Resengo kiezen?

Optimaliseer je personeelsbezetting, reserveringen en marketing vanuit één overzichtelijk platform, op maat van jouw onderneming.

Een platform voor iedereen

We helpen je een handje om het beste uit jouw zaak te halen

Om je een beter inzicht te geven in de wensen en gewoontes van je gasten, introduceert Resengo een uniek ecosysteem voor gastbeleving. Omring jezelf met tools die interactie stimuleren, zowel online als in real life.

Resengo ecosysteem: reserveren, communiceren, marketing, reviews en gastbeleving
Bij Resengo betaal je enkel voor de features die je effectief gebruikt

Gebruik de tools die bij jou passen, niet meer, niet minder

Het Resengo platform bestaat uit verschillende componenten en is modulair te gebruiken. Op die manier gebruik je alleen de tools die jij nodig hebt. Natuurlijk betaal je dan ook alleen voor de tools die je gebruikt. Simpel!

Het complete reserveringsplatform is bovendien aanpasbaar en helemaal te stylen naar jouw eigen huisstijl. Zo zien bezoekers meteen dat ze bij jou terechtgekomen zijn!

Laat je onderneming verder groeien

Resengo helpt je graag om het meeste te halen uit de middelen die je hebt. Werk efficiënter en bied je gasten een geweldige ervaring door je interne workflow te optimaliseren binnen een overzichtelijk platform.

Zo kan je je bezig houden met je passie terwijl je onderneming verder groeit

Resengo - horeca-ondernemer werkt met online reserveringssysteem

Converteer je
klanten in fans

Het Resengo ecosysteem geeft je de mogelijkheid om jouw klanten een fantastische beleving te geven. Met de verschillende tools doe je dat voor, tijdens én na hun bezoek.

Het Resengo ecosysteem
k

ondernemers maken gebruik van het Resengo online reserveringssysteem

+

onze gemiddelde review score

mln

bezoekers boeken maandelijks een tafel via Resengo

Onze voordelen voor jou

Ontdek de populairste tools om de beste gastbeleving te bieden.

Een consistente merkbeleving

Gebruik voor ieder kanaal dezelfde huisstijl en branding. Zo worden je klanten al tijdens hun boeking ondergedompeld in jouw look en feel

Slim reserveren

Bekijk in één oogopslag je reserveringen en maak optimaal gebruik van de ruimte en je werknemers. Door slim te reserveren, ga je beter voorbereid aan de slag.

Beheer je reviews

Beheer en reageer snel op online reviews vanuit het Resengo ecosysteem. Deel lovende reviews via social media en maak gebruik van kritiek om je services te optimaliseren.

Makkelijk aan marketing doen

Communiceer makkelijker met gasten die in je eigen database zitten of zet een marketing campagne op om gevonden te worden door bezoekers uit jouw doelgroep.

Integreer makkelijk je huidige tools met het Resengo online reserveringssysteem

Zorg voor een duidelijk overzicht van alle tools die je momenteel gebruikt. Koppel je huidige kassasysteem, je personeelsplanning, website analytics en meer. Zo heb je toegang tot al je tools in één platform!

Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
Koppel nu Resengo & Nostradamus om je reserveringssysteem te koppelen aan de sterkste software voor personeelsplanning op de markt.
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker

Sluit je aan bij 4435 andere ondernemers die al genieten van het gemak van Resengo

Tijdens de opstart stonden we nog sceptisch tegenover het programma, nu willen we nooit meer zonder. Het belangrijkste aan Resengo vind ikzelf dat er geen verrassingen meer zijn tijdens de service, je weet precies waaraan je je kan verwachten.

Pampas Group Resengo
Gaethan Suffrys
Brand manager, Pampas

Digitale cadeaubonnen verkopen via Resengo levert ons extra omzet op. De drempel om van thuis een cadeau aan te kopen is veel lager dan wanneer mensen zicht hiervoor naar de winkel moeten verplaatsen.

Gerrie Dehamers & Charlotte Pryor
Zaakvoersters Jolicor

Reservaties en tafelbezetting worden via Resengo makkelijk en optimaal geordend zodat we onze gasten in de beste omstandigheden kunnen verwelkomen.

Resengo - Veranda Antwerp
Davy Schellemans
Eigenaar, Veranda
Logo Bistro Gossi Mijne
Logo Oak Gent
Logo The Jane Antwerp
Logo Zensation privé sauna\'s & wellness
Logo Le Chalet de la Forêt
Het logo van Rijks - Amsterdam
Resengo - vrienden op restaurant
Resengo - koppel in koffiebar

Gun jezelf het gemak van Resengo

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jou zaak.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden