Proximus+

Krijg gratis en voor niets een extra manier van reserveren door de integratie met Proximus+ te activeren. Je zaak wordt net zoals op het Resengo platform geëtaleerd voor potentiële klanten.

Met de Proximus+ integratie kom je ook op de Proximusapp terecht en krijg je nog meer reserveringen!

Deze nieuwe app maakt het leven van talloze gebruikers gemakkelijker door alle digitale diensten gerelateerd aan mobiliteit, energie, geld & jouw buurt te bundelen in één platform. Resengo kan hier natuurlijk niet aan ontbreken als reserveringstool!

Wat heb jij aan de Proximus+ koppeling?

Door de Proximus+ integratie te activeren krijg je er gratis een extra manier bij om reserveringen binnen te krijgen. Ook je zichtbaarheid groeit aanzienlijk, aangezien alle gebruikers van Proximus+ in jouw buurt in een handomdraai kunnen zien wat er in hun omgeving speelt.

Je zaak wordt net zoals op het reserveringsplatform van Resengo geplaatst met de mogelijkheid om bij jou te reserveren.

Proximus+ is gratis toegankelijk voor zowel Proximus-klanten als niet-klanten. Ook de integratie van jouw zaak is en blijft volledig gratis.

Hoe werkt het?

De koppeling tussen Proximus+ en Resengo zorgt ervoor dat je zaak op dezelfde manier geëtaleerd wordt op Proximus+ als op het Resengo platform.

Dit betekent dat je als zaakvoerder enkel maar de integratie hoeft te activeren, daarna zorgt Resengo ervoor dat je zaak mee op Proximus+ gedeeld wordt!

Wil je meer weten over de integratie met Proximus+?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
Resengo & Gault&Millau
Koppel nu Resengo & Nostradamus om je reserveringssysteem te koppelen aan de sterkste software voor personeelsplanning op de markt.
Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
Resengo & CentralApp
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
Resengo & GuestXM
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden