Resengo referral partner programma

Word referral partner van Resengo om jouw klanten door te verwijzen naar het meest complete en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem voor hun onderneming.

Voor je klanten

Klanten die je doorverwijst naar Resengo kunnen gebruik maken van het meest uitgebreide platform voor reserveringen. Ze krijgen toegang tot de Resengo tools die hen helpen hun zaak beter en efficiënter te runnen. 
Je doet jouw klanten dan ook een groot plezier met een doorverwijzing naar het Resengo reserveringsplatform.

Styliste houdt het overzicht over haar onderneming

Voor jou

Je mag er zeker van zijn dat jouw klanten je zullen bedanken voor een doorverwijzing naar Resengo. Met Resengo genieten ze van een all-in-one oplossing voor het beheren van reserveringen, maar ook voor de optimalisatie van hun marketing inspanningen en online reputatie.
Bovendien krijg je als referral partner een vergoeding voor iedere klant die je aanbrengt, iedere maand, zolang de doorverwezen ondernemer klant is bij Resengo.

Een kijkje in de keuken van 3895 andere blije Resengo gebruikers

De voordelen van de service van Resengo gaan verder dan het eenvoudige beheer van reserveringen: het optimaliseert automatisch de bezetting van elk hamburgerrestaurant.

Julien Van Espen
Hoofd Operations, The Huggy’s Bar

Met Resengo kunnen wij onze reservations vlot en overzichtelijk opvangen, ook tijdens vakanties of weekends. Zo kan iedereen bij ons dag en nacht reserveren. We volgen ook makkelijk bepaalde opmerkingen of vragen op via het reservatieformulier.

Yanick Dehandschutter
Sommelier, Sir Kwinten

Snel, efficiënt, gebruiksvriendelijk, goede support en online overal te raadplegen. Resengo is een echte aanrader voor gasten en restauranthouders.

Jo Grootaers
Chef-kok, Altermezzo

Word referral partner van Resengo

Klanten die je naar ons doorverwijst, genieten van een gratis testperiode van 30 dagen. In die periode kunnen ze het Resengo ecosysteem naar believen uitproberen en testen. 

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden