Resengo Referral Programma

Word referral partner van Resengo om jouw klanten door te verwijzen naar het meest complete en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem voor hun onderneming.
Bovendien krijg je een vergoeding voor iedere klant die je aanbrengt, iedere maand, zolang de doorverwezen ondernemer klant is bij Resengo.

Voor je klanten

Klanten die je doorverwijst naar Resengo kunnen gebruik maken van het meest uitgebreide platform voor reserveringen. Ze krijgen toegang tot de Resengo tools die hen helpen hun zaak beter en efficiënter te runnen. Daarnaast krijgen ze hun eerste maand Resengo volledig gratis!

Ondernemer houdt het overzicht over haar onderneming met het Resengo platform

Voor jou

Als referral partner bied je niet alleen de uitgebreide diensten van Resengo mee aan, je krijgt er ook nog een extraatje voor terug.
Voor elke klant die je aanbrengt krijg je maandelijks een vergoeding,
vanaf het moment van inschrijving en zolang deze klant actief blijft!

Een kijkje in de keuken van 3895 andere blije Resengo gebruikers

Voor de gast is het makkelijk en snel reserveren met Resengo. Voor ons in het restaurants is het nog makkelijker in gebruik. Of het nou op de laptop, tablet of mobiele telefoon is, Resengo is er altijd! Zelfs gekoppeld aan ons kassa. Ideaal!

Rishi Gadepalli
Gastheer Grand Bistro het Postkantoor

Dit is het meest complete systeem op de markt. Resengo helpt je niet alleen met je reserveringen, maar ook met het beheer van groepen, acties tegen no-shows en de visualisatie van klantretouren.

Alexandre Itschert
Sales Business Development bij le Chalet de la Forêt

Dankzij Resengo en hun slimme tafelmanagement behalen wij in onze MOOD restaurants de meest optimale bezetting. Hierdoor bezetten we by far de meeste tafels! De op maat aanpasbare communicatie in de Resengo systemen draagt hier ook aan bij en maakt het echt dat iedereen in de MOOD is.

Eveline Wu
Chef/Founder-Owner MOOD restaurants

Word referral partner van Resengo

Klanten die je naar ons doorverwijst, genieten van een gratis testperiode van 30 dagen. In die periode kunnen ze het Resengo ecosysteem naar believen uitproberen en testen. 

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden