Resengo referral partner programma

Word referral partner van Resengo om jouw klanten door te verwijzen naar het meest complete en gebruiksvriendelijke reserveringssysteem voor hun onderneming.

Voor je klanten

Klanten die je doorverwijst naar Resengo kunnen gebruik maken van het meest uitgebreide platform voor reserveringen. Ze krijgen toegang tot de Resengo tools die hen helpen hun zaak beter en efficiënter te runnen. 
Je doet jouw klanten dan ook een groot plezier met een doorverwijzing naar het Resengo reserveringsplatform.

Styliste houdt het overzicht over haar onderneming

Voor jou

Je mag er zeker van zijn dat jouw klanten je zullen bedanken voor een doorverwijzing naar Resengo. Met Resengo genieten ze van een all-in-one oplossing voor het beheren van reserveringen, maar ook voor de optimalisatie van hun marketing inspanningen en online reputatie.
Bovendien krijg je als referral partner een vergoeding voor iedere klant die je aanbrengt, iedere maand, zolang de doorverwezen ondernemer klant is bij Resengo.

Een kijkje in de keuken van 3895 andere blije Resengo gebruikers

Digitale cadeaubonnen verkopen via Resengo levert ons extra omzet op. De drempel om van thuis een cadeau aan te kopen is veel lager dan wanneer mensen zicht hiervoor naar de winkel moeten verplaatsen.

Gerrie Dehamers & Charlotte Pryor
Zaakvoersters Jolicor

We hebben een hele coulante annuleringstermijn en als gasten, bijvoorbeeld met Kerst, moeten annuleren wegens ziekte, en wij de tafel alsnog kunnen vullen, krijgen ze hun aanbetaling gewoon terug.

Joris Bijdendijk
Chef, Rijks

Resengo Tafels neemt ontzettend veel mailverkeer uit onze handen. We voorkomen ook veel lege tafels dankzij de herineeringsmails voor onze klanten.

Roger Van Damme
Chef-kok, Het Gebaar

Word referral partner van Resengo

Klanten die je naar ons doorverwijst, genieten van een gratis testperiode van 30 dagen. In die periode kunnen ze het Resengo ecosysteem naar believen uitproberen en testen. 

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden