Logeren in Vlaanderen

Logeren in Vlaanderen is de ideale plaats om leuke logeeradresjes te vinden. Sluit je als b&b uitbater of eigenaar van een gastenverblijf aan bij Logeren in Vlaanderen en koppel je lidmaatschap met Resengo.

Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren

Logeren in Vlaanderen is niet alleen een ledenorganisatie die uitbaters van kleinschalige en landelijke logies met elkaar verbindt. 

Gasten kunnen er ook inspiratie opdoen tijdens hun zoektocht naar deze leuke logeeradresjes. Ze kunnen er zelfs een cadeaubon of vakantiecheque kopen. 

De koppeling tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen helpt je om makkelijk cadeaucheques te ontvangen.

Wat heb jij aan de koppeling met Logeren in Vlaanderen?

De koppeling met Logeren in Vlaanderen maakt het voor jou erg makkelijk om de vakantiecheque van deze verdeler te ontvangen. 

Behalve deze koppeling is het natuurlijk nog interessanter om eerst lid te worden van deze vereniging die kleine logeeradresjes voorstelt aan het grote publiek.

Wil je jouw b&b of gastenverblijf zichtbaar maken voor meer gegadigde ogen en vakantiegangers? Dan is Logeren in Vlaanderen de perfecte plaats om van start te gaan.

Hoe werkt het?

De samenwerking met Logeren in Vlaanderen zorgt ervoor dat je vakantiecheques van deze organisatie kan verzilveren alsof het je eigen cadeaucheques waren. 

Je hoeft dus geen extra handelingen uit te voeren op de website van de verkoper Logeren in Vlaanderen, maar regelt alles makkelijk en handig vanuit je Resengo Admin.

Wil je meer weten over de Resengo integratie met Logeren in Vlaanderen?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
Resengo & Gault&Millau
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!
Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden