Genereer extra omzet met afhaal en take away

Bedien je klanten met take away of lever maaltijden aan huis, ook wanneer je restaurant volgeboekt of gesloten is. De Resengo take away module helpt je om makkelijk take away aan te bieden in jouw restaurant.

Take away widget op jouw eigen website
Meer bestellingen, meer omzet

Laat take away bestellingen makkelijk binnenlopen

Genereer automatisch meer omzet door take away bestellingen aan te bieden. Zo verkoop je tijdens dezelfde service meer maaltijden en genereer je dus ook meer omzet. 

Take away maaltijden worden meteen online afgerekend tijdens de bestelling. Het is de perfecte methode om take away no-shows te vermijden!

De Resengo Widget zorgt ervoor dat je afspraken voor take away ontvangt in een overzichtelijk dashboard.

Laat je gasten genieten van jouw heerlijke keuken, ook wanneer er geen plaats is in jouw restaurant.

 

Aangename take away ervaring

Optimaliseer de klant ervaring voor take away

De Resengo restaurant take away module kan helemaal ingesteld worden om je gasten de best mogelijke ervaring aan te bieden. Laat je gasten kiezen uit je hele menu. Daarna kiezen ze het tijdstip voor afhaling of eventuele bezorging aan huis. 

Ontvang meteen je betaling via de take away module of laat je gasten kiezen voor een betaling bij afhaling of levering.

 

Integreer de take away module en laat gasten meteen online bestellen
Restaurant takeaway module
Hou het overzicht

Eén overzichtelijk dashboard voor bestellingen en reserveringen

Hou als zaakvoerder ten alle tijden het overzicht over je bestellingen. Bekijk in één oogopslag het aantal reserveringen in je zaak, maar verlies take away bestellingen niet uit het oog.

In het Resengo dashboard zie je makkelijk wat er op je planning staat. Bedien vlot mensen in de zaal terwijl je take away bestellingen niet uit het oog verliest.

 

Blijf herkenbaar en communiceer in je eigen stijl

Je kan de Resengo take away helemaal personaliseren naar jouw smaak en huisstijl. Je bepaalt zelf de kleur.

    Personaliseer

Take away aanbieden via je eigen website

Met de Resengo Widget laat je gasten take away bestellen, rechtstreeks op je eigen website. Zo verlies je geen commissie aan externe partijen en heb jij alle touwtjes in handen.

Makkelijk take away integreren in jouw zaak

Take away aanbieden is helemaal niet zo ingrijpend als veel zaakvoerders denken. Het Resengo ecosysteem is ontworpen om de gastbeleving in jouw zaak naar een hoger niveau te tillen, zonder dat je daar toegevingen voor hoeft te doen.

Integreer moeiteloos take away en thuisbezorgen in jouw aanbod aan services. Zo zorg je ervoor dat je gasten zich ook welkom voelen wanneer ze niet fysiek aan één van jouw tafels zitten.

 

Ga aan de slag met take away

Wil jij ontdekken hoe je makkelijk take away toevoegt aan je services? Met de Resengo restaurant take away module ga je snel en makkelijk van start, zonder toegevingen!

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden