Resengo partners
integreer de beste tools

Om jouw Resengo ervaring zo naadloos en compleet mogelijk te maken, partneren we met enkele interessante tools. Deze integraties maken het leven makkelijker en garanderen een naadloze service.

Tussen onze partners vind je heel wat waardevolle tools en services die een belangrijk onderdeel van je onderneming uitmaken. De integraties met Resengo zorgen er op hun beurt voor dat alle workflows binnen je systeem goed met elkaar kunnen communiceren

Resengo integreert moeiteloos met tientallen top partners

Hier kom je onze partners tegen

Mailchimp

De Resengo integratie met Mailchimp maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht mails naar je klanten.

 

Resengo & AreTheyHappy

AreTheyHappy

AreTheyHappy is dé leading tool voor reputatiemanagement. De AreTheyHappy integratie verzamelt alle reviews en social media informatie in je Resengo Inbox.

Resengo & Bistronomie

Bistronomie

Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants. Ben je lid van Bistronomie? Dan staat deze module in Resengo voor je open.

Resengo & Culibel

Culibel

Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van alle voordelen in één handig platform.

Resengo & Facebook

Facebook

Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Facebook integratie met Resengo.

Resengo & Gault&Millau

Gault&Millau

Met de Gault&Millau Discovery Cheque integratie zet je jezelf op de kaart voor een groot publiek! Wordt jouw horecazaak vermeld in de Gault&Millau gids? Dan integreer je jouw lidmaatschap makkelijk in de Resengo Admin.

Resengo & Logeren in Vlaanderen

Logeren in Vlaanderen

Logeren in Vlaanderen is een ledenorganisatie die uitbaters van landelijke logies met elkaar verbindt. Gasten kunnen er inspiratie opdoen en een vakantiecheque kopen.

Lightspeed

De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem.

Resengo & MplusKASSA

MplusKASSA

De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard.

Resengo integratie Strobbo

Strobbo

Strobbo is een geautomatiseerde tool voor personeelsplanning. De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel in functie van bezetting en shift planning nog makkelijker.

Trivec

De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem.

Resengo integratie met UnTill

UnTill

De Resengo UnTill integratie zorgt voor een real-time koppeling tussen Resengo en jouw Untill kassasysteem.

Word referral partner van Resengo

Ben je tevreden over je samenwerking met Resengo als partner? Schreeuw het van de daken en beveel ons aan bij je vrienden, klanten en collega’s. 

Als referral partner krijg je een maandelijkse vergoeding voor de klanten die je aanbrengt.

Stuur klanten naar ons door
Wij zorgen voor de rest
Je ontvangt een commissie

Gun jezelf het gemak van Resengo

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jouw zaak.

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden