MplusKASSA

MplusKASSA is een robuust kassasysteem voor diverse sectoren, zoals horeca, retail, zorg en heel wat andere toepassingsgebieden. Het systeem is erg divers en inzetbaar in alle sectoren. Dankzij de koppeling met het Resengo ecosysteem kan je MplusKASSA makkelijk en efficiënt integreren in jouw onderneming.

De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard

Het MplusKASSA kassasysteem is veelzijdig inzetbaar. Dat zorgt ervoor dat veel van onze klanten het systeem kunnen gebruiken. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Resengo zich inspant om een naadloze integratie mogelijk te maken.

Wat heb jij aan de MplusKASSA integratie?

Werk je binnen jouw onderneming met Mplus KASSA of ben je op zoek naar een veelzijdig kassasysteem dat alle functies aanbiedt die je je maar kunt inbeelden? Dan is MplusKASSA een goede keuze voor jouw onderneming.

De integratie met MplusKASSA zorgt ervoor dat jouw Resengo reserveringssysteem vlot en real time communiceert met je kassasysteem.

Dankzij deze koppeling hoef je niet langer heen en weer te klikken tussen verschillende platformen, want je ziet alle nodige gegevens onmiddellijk in je Resengo dashboard. Je kunt er dus voor kiezen om alle handelingen uit te voeren in één platform.

MplusKASSA heeft als belangrijk voordeel dat het kassasysteem ontwikkeld werd voor diverse sectoren. Het systeem is perfect aangepast voor retail, horeca, kledingwinkels, speciaalzaken, beauty en wellness zaken en nog veel meer!

Hoe werkt het?

De koppeling tussen Resengo en MplusKASSA zorgt voor een real time communicatie en integratie van alle gegevens die beide systemen gebruiken.

Zodra je jouw gasten aanmeldt in je onderneming wordt er automatisch een rekening geopend in het Mplus KASSA systeem. Alle gegevens worden aan de juiste tafel of locatie gekoppeld en je krijgt een duidelijk overzicht over hun bestelgeschiedenis en huidige ticket.

Je koppelt ook makkelijk de gegevens van hun huidige bezoek aan de klantenfiche die je bewaart in jouw database. 

De MplusKASSA koppeling is perfect te combineren met het gebruik van cadeaubons en voorschotten. Je ziet in één oogopslag deze bons en aanbetalingen en brengt ze makkelijk in mindering bij de lopende bestelling.

Wanneer je gasten hun rekening betalen, wordt de tafel of behandelruimte meteen weer vrijgegeven.

Deze integratie geeft je een duidelijk overzicht over de geschiedenis van bestellingen voor iedere gast. Op die manier wordt het nog makkelijker om je marketing inspanningen naar een hoger niveau te brengen. Je weet namelijk perfect welke gerechten of behandelingen de voorkeur van je gasten genieten, hoeveel je gasten gemiddeld spenderen en hoe vaak ze over de vloer komen.

 

 

Wil je meer weten over de Resengo MplusKASSA koppeling?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Resengo & Bistronomie
Resengo & Gault&Millau
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Resengo & AreTheyHappy
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Resengo & Culibel
Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!
Resengo & Logeren in Vlaanderen
Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden