Relaxy

De Resengo integratie met Relaxy geeft je als wellnesszaak een extra manier om je last-minute tijdsloten te etaleren. Door het gebruik van dit tweede platform heb je zo twee keer meer kans om alle lege plekjes in je kalender alsnog op te vullen!

Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!

Relaxy is een Vlaams platform dat privé & publieke sauna-, wellness-, en massagecentra de kans geeft hun last-minutes te plaatsen zodat deze toch nog geboekt geraken. Met de integratie met Resengo, worden jouw last-minutes automatisch gesynchroniseerd tussen de twee platformen!

Wat heb jij aan de Relaxy integratie?

Door de integratie met Relaxy te activeren, krijg je er een extra platform bij dat specifiek gericht is op het invullen van last-minute boekingen bij wellnesscentra. Heb je veel last van klanten die de dag zelf toch nog afzeggen, of heb je gewoon nog enkele gaatjes in je agenda die gevuld moeten worden? Dan is Relaxy de perfecte partner om jouw Resengowerking net dat beetje extra te geven.

Hoe werkt het?

Van zodra je de integratie met Relaxy activeert, neemt Relaxy de configuratie van de samenwerking tussen jouw Resengo en hun platform op zich. Dit betekent dat je enkel maar de integratie hoeft te activeren, waarna je nog verdere informatie krijgt over wat je van de samenwerking kan verwachten.

De synchronisatie werkt automatisch in twee richtingen. Een last-minute die je aanmaakt in Resengo zal automatisch op Relaxy verschijnen. Een last-minute die door een klant geboekt wordt via Relaxy zal automatisch gereserveerd worden in Resengo.

Wil je meer te weten komen over de integratie met Relaxy?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Resengo & CentralApp
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook
Resengo & Gault&Millau
Resengo & GuestXM
Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.
Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden