QEAT

De Resengo integratie met QEAT geeft je de mogelijkheid om via een analyse van je reserveringen je onthaal en service aan te passen aan de noden van elke specifieke klant, en zo dus de klantervaring nóg beter te maken!

Met de QEAT integratie krijg je een beter inzicht in je gasten en optimaliseer je je klantervaring!

QEAT, languit Qui est à table, is een Franse start-up die gespecialiseerd is in het analyseren van boekingen met als einddoel het optimaliseren van de klantervaring.

Wat heb jij aan de QEAT integratie?

QEAT is een dienst voor het analyseren van je reserveringen, waarmee je het onthaal en de service kunt aanpassen aan het type gast dat bij jullie komt eten. Voor elke service ontvang je een e-mail met een analyse van de aanstaande reserveringen en informatie over je gasten.

Na al enkele jaren actief geweest te zijn in Frankrijk, breiden ze nu hun diensten verder uit naar, onder andere, België. Enkel bij Resengo wordt de QEAT-tool ook daadwerkelijk geïntegreerd in het platform, waardoor deze integratie zeker een handige plus is voor jouw Resengo.

Hoe werkt het?

Met behulp van historische reservatiegegevens is QEAT in staat om gasten bepaalde karakteristieken toe te wijzen. Dit doen ze door met een scoringsmodel reserveringsbestanden te analyseren en te segmenteren in verschillende categorieën. Deze categorieën worden via hun dagelijkse mailing naar je doorgestuurd, samen met een korte uitleg over waar welke categorie nu juist voor staat en hoe je deze informatie kunt gebruiken om elke gast dé perfecte klantervaring te bieden voor hun specifieke noden.

Qeat hanteert strenge veiligheids- en privacyprotocollen en is aangepast aan de GDPR-wetgeving om ervoor te zorgen dat de opgehaalde gegevens alleen worden gebruikt voor de dienstverlening en niet voor andere doeleinden.

Om met QEAT te beginnen werken, hoef je enkel maar in je Resengo admin naar Tools & Applicaties te navigeren en daar de gratis integratie te activeren.

Wil je meer te weten komen over de integratie met QEAT?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker
Resengo & Logeren in Vlaanderen
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
Resengo & Gault&Millau
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Resengo & Culibel
Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden