QEAT

De Resengo integratie met QEAT geeft je de mogelijkheid om via een analyse van je reserveringen je onthaal en service aan te passen aan de noden van elke specifieke klant, en zo dus de klantervaring nóg beter te maken!

Met de QEAT integratie krijg je een beter inzicht in je gasten en optimaliseer je je klantervaring!

QEAT, languit Qui est à table, is een Franse start-up die gespecialiseerd is in het analyseren van boekingen met als einddoel het optimaliseren van de klantervaring.

Wat heb jij aan de QEAT integratie?

QEAT is een dienst voor het analyseren van je reserveringen, waarmee je het onthaal en de service kunt aanpassen aan het type gast dat bij jullie komt eten. Voor elke service ontvang je een e-mail met een analyse van de aanstaande reserveringen en informatie over je gasten.

Na al enkele jaren actief geweest te zijn in Frankrijk, breiden ze nu hun diensten verder uit naar, onder andere, België. Enkel bij Resengo wordt de QEAT-tool ook daadwerkelijk geïntegreerd in het platform, waardoor deze integratie zeker een handige plus is voor jouw Resengo.

Hoe werkt het?

Met behulp van historische reservatiegegevens is QEAT in staat om gasten bepaalde karakteristieken toe te wijzen. Dit doen ze door met een scoringsmodel reserveringsbestanden te analyseren en te segmenteren in verschillende categorieën. Deze categorieën worden via hun dagelijkse mailing naar je doorgestuurd, samen met een korte uitleg over waar welke categorie nu juist voor staat en hoe je deze informatie kunt gebruiken om elke gast dé perfecte klantervaring te bieden voor hun specifieke noden.

Qeat hanteert strenge veiligheids- en privacyprotocollen en is aangepast aan de GDPR-wetgeving om ervoor te zorgen dat de opgehaalde gegevens alleen worden gebruikt voor de dienstverlening en niet voor andere doeleinden.

Om met QEAT te beginnen werken, hoef je enkel maar in je Resengo admin naar Tools & Applicaties te navigeren en daar de gratis integratie te activeren.

Wil je meer te weten komen over de integratie met QEAT?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
Resengo & Gault&Millau
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem
Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker
Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden