Vlot reserveringen beheren met Resengo

Het online reserveringssysteem van Resengo maakt snelkomaf met telefoontjes, gele post-its en verouderde technieken. Laat je gasten reserveren, ook wanneer je zaak gesloten is.

Online reserveringen ontvangen en beheren
Toegang tot het Resengo B2C platform
De Resengo reserveringswidget op jouw website
Resengo ecosysteem reserveren - Laat je gasten online reserveren en behoud het overzicht
Overzichtelijk reserveringsbeheer met Timeline en Tafelplan
Overzichtelijk reserveringsbeheer

Hou het overzicht over je service

Het Resengo ecosysteem laat je makkelijk reserveringen ontvangen via de Resengo widget. Jij ziet alle reservaties in één overzichtelijk dashboard. Reduceer het aantal reservaties via telefoon en bied je gasten moderne methodes om afspraken te maken.

Hou het overzicht voor, tijdens en na de service. Bekijk in één oogopslag al je reservaties, optimaliseer de bezetting en plan je personeel in naar behoefte.

24/7 bereikbaar via de reserveringswidget

Implementeer de handige Resengo widget op je website

De Resengo widget is een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier voor jouw gasten om een reservering te maken of andere handelingen uit te voeren op je website, zonder dat jij daar tijd en moeite in hoeft te steken.

Onze widget is 24/7 bereikbaar voor je gasten. Zo boeken ze makkelijk een afspraak of een tafeltje in jouw zaak, ook wanneer je zelf niet aanwezig bent.

Met de Resengo Widget kunnen je gasten tal van handelingen uitvoeren

Moeiteloos reserveringen ontvangen

Koppel je online reserveringssysteem met diverse platformen

Maak gebruik van een ruime waaier aan mogelijkheden op gebied van online reservering. Koppel diensten als Facebook, Google of Instagram om je gasten meteen een afspraak te laten inplannen.

Koppel de tools die je al gebruikt

Maak jij al gebruik van bepaalde services om je kassasysteem of social media flow te organiseren? Resengo integreert naadloos met heel wat kassasystemen en tools die jouw onderneming vooruit helpen.

Wees altijd bereikbaar

Je website is altijd bereikbaar, ook als jij er even niet bent. Met een gebruiksvriendelijke widget kunnen je gasten altijd bij jou terecht.

Geavanceerd tafelbeheer

Ons slimme online reserveringssysteem zorgt ervoor dat je jouw tafels kan volboeken, zonder overboekingen of lege tafels.

Slimme personeelsplanning

Bekijk in één oogopslag je reserveringen en pas je personeelsplanning aan naargelang de werkdruk.

Biedt last-minute vrije tafels aan

Is je service niet uitverkocht? Deel in enkele klikken een boodschap via social media om ook die laatste tafel in te vullen.

Joris Bijdendijk
Chef, Rijks

We hebben een hele coulante annuleringstermijn en als gasten, bijvoorbeeld met Kerst, moeten annuleren wegens ziekte, en wij de tafel alsnog kunnen vullen, krijgen ze hun aanbetaling gewoon terug.

Annick Gevers
Gastvrouw, Café d'O

Resengo is onze partner voor communicatie met onze gasten voor en na het bezoek, bijvoorbeeld tijdens het reserveren of met de bevestiging- en herinneringsmails. Via de opmerkingen geven gasten vaak essentiële info of bepaalde vragen door.

Werner Thomassen
Zaakvoerder saunas Atlantis, Nirvana en Pure

Van reservaties, arrangementen en last minutes, tot de kassa en de boekhouding. Met Resengo beheren we dit alles voor al onze vestigingen in één overzichtelijk systeem.

Tessa D'Haene & Martijn Defauw
Eigenaren, Rebelle

Via Resengo kunnen gasten 24/7 reserveren, ook tijdens onze sluitingsdagen. Op die manier genieten wij optimaal van tijd met ons gezin, zonder schrik te hebben om reserveringen mis te lopen.

Bert Suffys
CEO, Pampas Rodizio

Tijdens de opstart stonden we nog sceptisch tegenover het programma, nu willen we nooit meer zonder. Het belangrijkste aan Resengo vind ikzelf dat er geen verrassingen meer zijn tijdens de service, je weet precies waaraan je je kan verwachten.

Betere planning en flow met Resengo

Het Resengo ecosysteem is ontworpen om jouw zaak optimaal te laten draaien. Boek een maximum aan tafels met een minimale inspanning. Resengo streeft ernaar om je zo veel mogelijk taken uit handen te nemen. 

Zo kan jij jezelf bezig houden met jouw passie, terwijl onze systemen jouw planning optimaliseren. Jouw passie en drive, aangevuld met het intelligente online reserveringssysteem van Resengo: a match made in heaven!

Ontdek hoe Resengo werkt voor jou​​​​​​​.

Gun jezelf het gemak van Resengo

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jouw zaak.

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden