Vlot reserveringen beheren met Resengo

Het online reserveringssysteem van Resengo maakt snelkomaf met telefoontjes, gele post-its en verouderde technieken. Laat je gasten reserveren, ook wanneer je zaak gesloten is.

Online reserveringen ontvangen en beheren
Toegang tot het Resengo B2C platform
De Resengo reserveringswidget op jouw website
Resengo ecosysteem reserveren - Laat je gasten online reserveren en behoud het overzicht
Overzichtelijk reserveringsbeheer met Timeline en Tafelplan
Overzichtelijk reserveringsbeheer

Hou het overzicht over je service

Het Resengo ecosysteem laat je makkelijk reserveringen ontvangen via de Resengo widget. Jij ziet alle reservaties in één overzichtelijk dashboard. Reduceer het aantal reservaties via telefoon en bied je gasten moderne methodes om afspraken te maken.

Hou het overzicht voor, tijdens en na de service. Bekijk in één oogopslag al je reservaties, optimaliseer de bezetting en plan je personeel in naar behoefte.

Blijf herkenbaar en communiceer in je eigen stijl

Je kan de Resengo widget helemaal personaliseren naar jouw smaak en huisstijl. Je bepaalt zelf de kleur.

    Personaliseer
24/7 bereikbaar via de reserveringswidget

Implementeer de handige Resengo widget op je website

De Resengo widget is een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier voor jouw gasten om een reservering te maken of andere handelingen uit te voeren op je website, zonder dat jij daar tijd en moeite in hoeft te steken.

Onze widget is 24/7 bereikbaar voor je gasten. Zo boeken ze makkelijk een afspraak of een tafeltje in jouw zaak, ook wanneer je zelf niet aanwezig bent.

Met de Resengo Widget kunnen je gasten tal van handelingen uitvoeren

Moeiteloos reserveringen ontvangen

Koppel je online reserveringssysteem met diverse platformen

Maak gebruik van een ruime waaier aan mogelijkheden op gebied van online reservering. Koppel diensten als Facebook, Google of Instagram om je gasten meteen een afspraak te laten inplannen.

Koppel de tools die je al gebruikt

Maak jij al gebruik van bepaalde services om je kassasysteem of social media flow te organiseren? Resengo integreert naadloos met heel wat kassasystemen en tools die jouw onderneming vooruit helpen.

Wees altijd bereikbaar

Je website is altijd bereikbaar, ook als jij er even niet bent. Met een gebruiksvriendelijke widget kunnen je gasten altijd bij jou terecht.

Geavanceerd tafelbeheer

Ons slimme online reserveringssysteem zorgt ervoor dat je jouw tafels kan volboeken, zonder overboekingen of lege tafels.

Slimme personeelsplanning

Bekijk in één oogopslag je reserveringen en pas je personeelsplanning aan naargelang de werkdruk.

Bied last-minute vrije tafels aan

Is je service niet uitverkocht? Deel in enkele klikken een boodschap via social media om ook die laatste tafel in te vullen.

Alexandra Itschert
Sales Business Development bij le Chalet de la Forêt

Dit is het meest complete systeem op de markt. Resengo helpt je niet alleen met je reserveringen, maar ook met het beheer van groepen, acties tegen no-shows en de visualisatie van klantretouren.

Alexandra Itschert - Le chalet de la forêt
Nicolas Lejeune
Oprichter, Barbecue de Jacky

Het restaurantwezen wordt steeds moderner. Digitale technologie is alomtegenwoordig in de dagelijkse werking van onze restaurants. Resengo is in dit opzicht een van onze trouwste partners. De efficiëntie van hun diensten en het gemak van integratie en gebruik zijn een grote hulp bij ons werk. Sinds het begin van onze samenwerking is het percentage online reserveringen gestaag toegenomen, waardoor we kostbare tijd kunnen besparen en ons meer op onze klanten kunnen richten.

Resengo - Nicolas Lejeune - Barbecue de Jacky
Joris Bijdendijk
Chef, Rijks

We hebben een hele coulante annuleringstermijn en als gasten, bijvoorbeeld met Kerst, moeten annuleren wegens ziekte, en wij de tafel alsnog kunnen vullen, krijgen ze hun aanbetaling gewoon terug.

Restaurant Rijks Amsterdam
Julien Van Espen
Hoofd Operations, The Huggy’s Bar

De voordelen van de service van Resengo gaan verder dan het eenvoudige beheer van reserveringen: het optimaliseert automatisch de bezetting van elk hamburgerrestaurant.

Julien Van Espen, Huggy\'s Bar
Lino en Ward
Uitbaters, Brasserie Keizershof

Dankzij Resengo kunnen onze klanten op een gebruiksvriendelijke manier op onze website 24/24 reserveren. Gedaan met heel de dag telefoons oppakken!

Resengo - Keizershof Lino & Ward

Betere planning en flow met Resengo

Het Resengo ecosysteem is ontworpen om jouw zaak optimaal te laten draaien. Boek een maximum aan tafels met een minimale inspanning. Resengo streeft ernaar om je zo veel mogelijk taken uit handen te nemen. 

Zo kan jij jezelf bezig houden met jouw passie, terwijl onze systemen jouw planning optimaliseren. Jouw passie en drive, aangevuld met het intelligente online reserveringssysteem van Resengo: a match made in heaven!

Ontdek hoe Resengo werkt voor jou​​​​​​​.

Resengo - vrienden op restaurant
Resengo - koppel in koffiebar

Gun jezelf het gemak van Resengo

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en ontdek de voordelen voor jouw zaak.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden