Gault&Millau

Gault&Millau is een populair platform bij liefhebbers van gastronomie en fine dining. Zet jezelf op de kaart voor een ruim publiek.

Resengo & Gault&Millau

Gault&Millau Discovery Cheque is een bekend begrip in de horeca sector. De score die je op Gault&Millau kunt ontvangen, is erg gegeerd en waardevol.

Heb jij zelf een score of vermelding op dit platform gekregen? Dan kan je jouw Gault&Millau account integreren in je Resengo Admin.

Wat heb jij aan de Gault&Millau koppeling?

Gault&Millau is een bijzonder populair platform voor liefhebbers van gastronomie. Mensen die op zoek gaan naar een nieuw restaurant om er de kaart te ontdekken, kunnen jouw restaurant terugvinden in de gids of op de website van Gault&Millau.

Het is dan ook de ideale plaats om jezelf tentoon te stellen voor een breed publiek van toekomstige gasten.

Meer zichtbaarheid met de Discovery Cheque integratie

De Gault&Millau Discovery Cheque is een geschenkkaart die gasten toegang geeft tot alle restaurants met een Gault&Millau vermelding. Wanneer jij vermeldt wordt in de gids, kunnen ontvangers van de Discovery Cheque dus ook bij jou terecht om hun cheque te verzilveren.

Hoe werkt het?

Een vermelding in de Gault&Millau zorgt er in het Resengo platform voor dat reserveringen meteen doorgestuurd worden naar jouw Resengo Inbox en reserveringsagenda. 

De koppeling maakt gebruik van real-time gegevens om te bepalen of jij effectief een vrije tafel hebt die gereserveerd kan worden.

Heeft jouw restaurant een Gault&Millau score ontvangen? Dan kies je zelf of je Discovery Cheques wil aanvaarden in jouw restaurant. Dat doe je via de Gault&Millau website. 

De integratie met Discovery Cheque zorgt ervoor dat je makkelijk Discovery Cheques in ontvangst neemt en verzilvert, net zoals je dat met een gewone cadeaubon doet.

Wil je meer weten over de Resengo integratie met Gault&Millau?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem
Met de Relaxy-integratie kan je als sauna, wellnesscentrum, of schoonheidssalon last-minute plaatsen aanbieden en deze toch nog opvullen!
Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Resengo & GuestXM
Koppel nu Resengo & het keukenmanagement systeem Annoncer en optimaliseer je efficiëntie en gastervaring!
Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Met de QEAT integratie krijg je een beter inzicht in je gasten en optimaliseer je je klantervaring!
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden