Optimaliseer gastbeleving in je zaak

Maak gebruik van eenvoudige oplossingen om de gastbeleving in jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Heet je gasten persoonlijk welkom
Wees aanwezig van reservering tot review
Verras vaste klanten met extraatjes
Geef je gasten een onvergetelijke gastbeleving van bij de reservering tot lang na hun bezoek
Een optimale gastervaring: begeleid van reservering tot beoordeling
Wees aanwezig van reservering tot review

Volg de complete gastenflow op

Door een slimme integratie met verschillende tools volg jij je gasten op van bij de reservering. Bewaar automatisch informatie over je gasten: hun reserveringen, bestellingen en de tijdstippen waarop ze jouw zaak bezochten. Zo koppel je meteen hun review aan de reservering en bestelling. 

Hou het overzicht over feedback en reviews door alle gegevens overzichtelijk te bewaren. Zo weet je altijd over welke klant en welke bestelling het gaat! Je weet zelfs wat jouw gasten bij hun vorige bezoek bij je gegeten hebben! Top level service!

 

Verras klanten met extraatjes

Deel acties en geef kortingen wanneer jij dat wil

De Resengo CRM geeft je een overzicht over je klantenbestand, het aantal bezoekjes van iedere klant en een duidelijk beeld van je vaste klanten. Verras terugkerende klanten met een cadeaubon via email of geef een korting bij een 3de bezoek.

Jij kiest zelf hoe en wanneer je trouwe klanten wil belonen met een fantastische gastbeleving. Een onverwacht cadeautje zorgt ervoor dat jouw trouwe klanten fervente fans worden!

 

Maak gebruik van de Resengo CRM om een overzicht over je klantenbestand te behouden

Zo zorg jij voor een ultieme gastbeleving

Complete gastervaring

De gastbeleving van jouw klanten is een continu proces dat begint voor klanten bij je reserveren en lang doorloopt nadat ze bij je zijn langs geweest.

Persoonlijk welkom

Je klanten houden van een persoonlijke aanpak. Gebruik onze koppelingen en tools om je gasten persoonlijk aan te spreken en hun ervaringen op te volgen.

Loyale klanten

Terugkerende klanten zijn de beste klanten. Met onze tools geef je iedereen het gevoel dat ze een waardevolle klant zijn in jouw zaak. Zo zie je ze vaker terug!

Koppel de tools die je al gebruikt

Het Resengo ecosysteem integreert naadloos met de tools die jij al gebruikt om je contacten op te volgen. Zo werk je makkelijk en efficiënt.

Continue bereikbaarheid

Het Resengo ecosysteem voor customer experience is gebaseerd op bereikbaarheid. Met tools als Resengo Inbox en widget ben jij altijd moeiteloos bereikbaar.

GDPR proof

Privacy en de bescherming van persoonsgegevens is bijzonder belangrijk. Geef je klanten de zekerheid dat jij hun gegevens veilig verwerkt.

Julien Van Espen
Hoofd Operations, The Huggy’s Bar

De voordelen van de service van Resengo gaan verder dan het eenvoudige beheer van reserveringen: het optimaliseert automatisch de bezetting van elk hamburgerrestaurant.

Nicolas Lejeune
Oprichter, Barbecue de Jacky

Het restaurantwezen wordt steeds moderner. Digitale technologie is alomtegenwoordig in de dagelijkse werking van onze restaurants. Resengo is in dit opzicht een van onze trouwste partners. De efficiëntie van hun diensten en het gemak van integratie en gebruik zijn een grote hulp bij ons werk. Sinds het begin van onze samenwerking is het percentage online reserveringen gestaag toegenomen, waardoor we kostbare tijd kunnen besparen en ons meer op onze klanten kunnen richten.

Alexandre Itschert
Sales Business Development bij le Chalet de la Forêt

Dit is het meest complete systeem op de markt. Resengo helpt je niet alleen met je reserveringen, maar ook met het beheer van groepen, acties tegen no-shows en de visualisatie van klantretouren.

Joris Bijdendijk
Chef, Rijks

We hebben een hele coulante annuleringstermijn en als gasten, bijvoorbeeld met Kerst, moeten annuleren wegens ziekte, en wij de tafel alsnog kunnen vullen, krijgen ze hun aanbetaling gewoon terug.

Laat je zaak groeien met Resengo

Als ondernemer heb je heel wat taken op je dagelijks to do lijstje staan. Resengo streeft ernaar om zo veel mogelijk taken van je over te nemen of makkelijker te maken.

Zo kan jij jezelf, als ondernemer, bezig houden met het welzijn van je gasten. Jouw know-how en onze slimme technologie zijn dan ook de perfecte combinatie voor een ultieme gastbeleving.

Ontdek onze oplossingen op maat

 

Maak het jezelf makkelijk met Resengo

Probeer Resengo 30 dagen gratis uit en ontdek de voordelen van een all-in platform voor jouw onderneming.

Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden