Haal nieuwe klanten binnen met de Resengo bon

De Resengo bon is een universele bon waarmee klanten bij een groot aantal Resengo gebruikers terecht kunnen. Accepteer de Resengo bon in jouw onderneming en trek nieuwe klanten aan die de bon als relatiegeschenk of cadeaubon gebruiken.

Sommelier schenkt wijn
Accepteer de Resengo bon in jouw onderneming
Zet jezelf op de kaart

Accepteer de Resengo bon in jouw onderneming

Accepteer, net als duizenden andere ondernemers, de Resengo bon in jouw zaak en maak je zaak zichtbaar voor miljoenen gasten. Dagelijks kiezen duizenden mensen een restaurant of wellness zaak waar ze terecht kunnen met hun Resengo bon. Door deze bon te integreren in jouw onderneming zet je jouw zaak in de kijker voor hen.

Meer reserveringen voor lunch meetings

Een volle zaal tijdens de middagservice!

De Resengo bon wordt ook gebruikt om meetings in te plannen voor een zakelijke lunch of meeting. Haal meer zakelijke klanten binnen en zorg voor een volle zaal tijdens de middag service. Ontvang zakelijke groepen en zet jezelf op de kaart bij lokale ondernemers tijdens hun zoektocht naar een goede lunch locatie.

Meer reserveringen voor lunch meetings dankzij de Resengo Bon
De Resengo bon is een populair relatiegeschenk
Breid je klantenbestand verder uit

Resengo bon als relatiegeschenk

Ondernemers maken gretig gebruik van de Resengo bon als relatiegeschenk voor trouwe klanten of partners. Via resengo.com gaan de ontvangers van deze bon op zoek naar een leuk restaurant of een gezellige wellness om hun bon te gebruiken. Door de Resengo bon te accepteren in jouw onderneming trek je makkelijk nieuwe klanten aan.

 

Blijf herkenbaar en communiceer in je eigen stijl

Je kan de Resengo bon helemaal personaliseren naar jouw smaak en huisstijl. Je bepaalt zelf de kleur.

    Personaliseer
Meer inzicht in je verkoop met Resengo Analytics

Bereik meer klanten met de Resengo bon

De Resengo bon is een populaire geschenkbon die door zowel ondernemers als particulieren als geschenk wordt gegeven. Bereik meer potentiële klanten door de Resengo bon te aanvaarden in jouw zaak.

Meer klanten, meer omzet

De Resengo bon accepteren in jouw zaak, doe je in 1, 2, 3. En in diezelfde tijdspanne bereik je meer klanten, zowel zakelijk als particulier. Meer klanten en een grotere zichtbaarheid zorgen voor meer omzet. 

Je ontvangt bovendien 100% van de waarde van de Resengo bonnen die bij jou gespendeerd worden, zonder commissie!

Er is dus geen enkele reden om jouw zaak niet open te stellen voor deze nieuwe input aan potentiële klanten

Resengo - vrienden op restaurant
Resengo - koppel in koffiebar

Ga aan de slag met de Resengo Bon

Wil jij je klantcommunicatie verfijnen en heel wat extra taken uit handen geven of automatiseren? Het Resengo ecosysteem heeft alle tools die jij nodig hebt om zorgeloos je zaak te runnen.

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden