Strobbo

Met de koppeling tussen Strobbo en Resengo automatiseer je je personeelsplanning en zie je meteen bij jouw planning hoeveel reservaties er zijn.

De Resengo integratie met Strobbo maakt het plannen van personeel nog makkelijker

Strobbo is een geautomatiseerde oplossing om je personeelsplanning in goede banen te leiden. Het systeem stuurt automatisch een Dimona-aangifte en maakt het mogelijk om je werknemers digitaal hun contract te laten ondertekenen. 

De Strobbo integratie met Resengo geeft je snel inzicht in je reserveringen en personeelsplanning. Zo zie je in één dashboard meteen of je reserveringen overeenkomen met je ingeplande personeel.

Wat heb jij aan de Strobbo koppeling?

Iedere ondernemer die personeel in dienst heeft, ondervindt voordelen van het gebruik van een slim systeem voor personeelsplanning. 

Maak jij al gebruik van Strobbo of zoek je nog een manier om minder tijd te spenderen aan je personeelsplanning? Strobbo integreert naadloos met Resengo en zorgt er zo voor dat je makkelijker en sneller je personeelsplanning op orde krijgt.

Hoe werkt het?

Door Strobbo te koppelen met Resengo zie je in je Strobbo dashboard meteen hoeveel reserveringen er gepland staan voor iedere service. Zo hoef je niet telkens heen en weer te klikken tussen verschillende dashboards en zie je makkelijk of je personeelsplanning overeenkomt met de service die je tegemoet gaat.

Wil je meer weten over de Resengo integratie met Strobbo?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Koppel nu Resengo & de marketingpartner Heerlijk en genereer nog meer online zichtbaarheid voor je zaak.
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
Met de Proximus+ integratie kom je ook op de Proximusapp terecht en krijg je nog meer reserveringen!
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
Dankzij de samenwerking tussen Resengo en Logeren in Vlaanderen kunnen gasten hun vakantiecheque in jouw b&b of gastenverblijf verzilveren
Resengo & GuestXM
Culibel is een vereniging die horecazaken samen brengt. Met de Resengo Culibel integratie geniet je van de voordelen in één handig platform
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
De Resengo Lightspeed koppeling zorgt voor een complete integratie van je horeca, retail of ecommerce systeem met het Resengo ecosysteem

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden