CentralApp

Door met CentralApp te werken zorg je ervoor dat je zaak beschikt over alles dat je nodig hebt voor een sterke online aanwezigheid: van een goedgebouwde website tot lokale verwijzingen, reputatiebeheer, en nog veel meer!

We weten allemaal dat je zonder website, sociale media, sterke verwijzingen, ... als bedrijf online niet veel bereik zult krijgen. Maar wat als je al deze zaken kunt beheren vanuit één overzichtelijk platform, zodat je niet altijd met meerdere verschillende partners of platformen rekening moet houden? Door met CentralApp te werken centraliseer je álles wat betreft online zichtbaarheid en marketing.

Wat heb jij aan de CentralApp koppeling?

Enkele van de belangrijkste zaken die CentralApp biedt zijn:

  • Een intelligente website die zichzelf afstelt op de commerciële doelen die je zelf kiest.
  • Makkelijke integratie van je Resengo Widget op je website, zodat bezoekers met enkele klikken bij jou kunnen reserveren.
  • Lokale verwijzingen op sociale netwerken, navigatiesystemen en apps. Zo verkrijg je niet enkel meer zichtbaarheid in je buurt, de lokale SEO van je website doet er ook goed aan!

Al meer dan 3000 bedrijven in Europa zijn overtuigd en werken met CentralApp om deze en nog veel meer zaken te optimaliseren!

Hoe werkt het?

Via de website van CentralApp kan je een demo inplannen om te zien welke van hun oplossingen bij jouw specifieke zaak past.

Van zodra je met CentralApp werkt, kan je via een simpele plug-in je Resengo Widget integreren in de website die je met behulp van CentralApp hebt gemaakt.

Wil je meer te weten komen over de integratie met CentralApp?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Koppel nu Resengo & Nostradamus om je reserveringssysteem te koppelen aan de sterkste software voor personeelsplanning op de markt.
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
Met de Smart Event Manager - Resengo integratie synchroniseer je de organisatie van al je evenementen met de reseveringen die daarbij komen kijken.
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
De Mailchimp integratie met Resengo maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht emails naar je klanten.
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Bistronomie is een bekend platform voor het vinden van leuke bistro’s en restaurants.
Resengo & SiteManager
Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden