Mailchimp

De Resengo integratie met Mailchimp maakt slim gebruik van je klantenbestand voor email marketing. Stuur gericht mails naar je klanten.

 

Wie houdt er nu niet van een leuk extraatje of een korting bij een bestelling of een bezoekje aan een horeca- of wellnesszaak? Met een niet te missen promotie trek je de aandacht van nieuwe gasten of spreek je trouwe gasten opnieuw aan.

Wat heb jij aan de Mailchimp integratie?

Resengo geeft je gratis toegang tot een basis tool voor het versturen van emails. Wil jij jouw email marketing campagnes naar een hoger niveau tillen?  

Mailchimp is één van de populairste en meeste gebruikte email marketing tools ter wereld. De tool geeft je de mogelijkheid om gepersonaliseerde emails te verzenden naar je complete klantenbestand. Je doet dat op vaste tijdstippen of op een specifiek moment wanneer je bijvoorbeeld belangrijk nieuws te delen hebt.

Met Mailchimp kan je mooi in de gaten houden welke klanten je emails lezen, op je links klikken of gebruik maken van de acties die je hen stuurt.

De Resengo integratie met Mailchimp koppelt het beste van beide tools om efficiënte email marketing campagnes op te zetten.

Hoe werkt het?

Door Mailchimp te koppelen met Resengo blijven je contacten altijd up to date. Iedere nieuwe klant die je toevoegt in Resengo, komt automatisch in je Mailchimp contactenlijst terecht. 

Zo maak je optimaal gebruik van je klantendatabase en neem je makkelijk contact op met iedereen die in je gastenbestand zit.

Activeer zeker de Privacy & Voorwaarden module in Resengo. Deze module zorgt ervoor dat je privacy voorwaarden automatisch worden aangepast aan deze integratie. Op die manier blijft je complete klantenbestand en reserveringssysteem GDPR proof en ben je wettelijk gezien helemaal in orde!

Wil je meer weten over de Resengo Mailchimp connectie?

Ben je op zoek naar meer informatie over deze Resengo partner of over hoe de integratie juist werkt? 
Neem dan contact op met onze experts. We helpen je graag verder met al jouw vragen.

Resengo integreert naadloos met tientallen partners

Koppel je Resengo dashboard met je bestaande kassasysteem, personeelsplanning, email tools, web analytics, marketing platform en andere tools. 

Onze integraties zorgen er voor dat jij met minder moeite meer overzicht krijgt.

 

Met de QEAT integratie krijg je een beter inzicht in je gasten en optimaliseer je je klantervaring!
Resengo & Gault&Millau
De Resengo Trivec koppeling zorgt voor een complete, real-time integratie van je kassasysteem met het Resengo ecosysteem
Resengo & AreTheyHappy
Voeg de ‘Nu boeken’ knop toe op je Facebook pagina en ontvang meer reserveringen dankzij de Resengo integratie met Facebook
Met de Resengo & BookDinners integratie krijg je er nog een tweede reserveringsplatform bij!
De Resengo integratie met MplusKASSA vormt een real time koppeling van je kassasysteem met het Resengo dashboard
Two4One is hét platform om je promoties en special deals in de kijker te zetten.
Met de LastMinuteSauna - Resengo integratie krijg je er een tweede platform bij om je beauty- of wellnesscentrum op te etaleren.
Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden