Terug naar stories

Steun lokale ondernemers en geniet met Resengo

Steun lokale ondernemers en geniet met Resengo

 

Of je zoekt als uitbater van een horeca-, beauty-, of wellnesszaak nieuwe manieren om je omzet en naamsbekendheid een boost te geven? Dat kan allemaal, met de take away cadeaubon of anders gezegd; de Resengo-bon! Consumenten kiezen al langer dan vandaag bewust voor producten en diensten uit eigen land, streek of zelfs buurt. In coronatijden werd het belang van lokaal kopen eens zo duidelijk en Belgen sprongen massaal mee op de kar.

 

Take away cadeaubon of Resengo-bon

Met de Resengo-bon of take away cadeaubon spelen we hier graag op in. Want zo geef je een fijne ervaring cadeau, waarmee de ontvanger zich kan verheugen op een gezellig etentje of deugddoende beauty- of wellnessbehandeling. Steeds meer Belgische bedrijven kopen deze take away cadeaubon aan. Ze zijn dan ook ideaal om personeel te bedanken of om de banden met klanten en zakenpartners te versterken.Steun lokale ondernemers is tegelijk ook een voordeel, want al meer dan 1.400 Resengo-zaken ontvangen extra klanten dankzij deze take away cadeaubon. Lees hier meer over de voordelen van de Resengo-bon.

 

Win-win voor gebruikers en ontvangers

De Resengo-cadeaubon zorgt voor een mooie win-win voor gebruikers én ontvangers. Want ondernemers die ze aanvaarden, mogen rekenen op een snelle uitbetaling. Die bedraagt trouwens 100% van de waarde van de cadeaubon. De uitbater hoeft dus geen commissie of sterke kortingen af te staan. De Resengo-bon is een echte ‘feel good’-cheque!

 

Het geknipte lastminutecadeau

Nog snel op het laatste nippertje op zoek naar het perfecte cadeau? Ook daar is de Resengo-cadeaubon geknipt voor. Het is een take away cadeaubon die je terugvindt op de webshop van Resengo.com die 24/7 open is. Bovendien is die bon in enkele klikken besteld. Je kan ‘m afdrukken om cadeau te geven, maar ook digitaal doorsturen of opladen in de Resengo-account van de ontvanger. In dat laatste geval kan de take away cadeaubon met een eenvoudige klik meteen gebruikt worden voor een reservatie bij een lokale zaak.

Related verhalen

Resengo-bon: enkel voordelen!
Lees het verhaal
Kies Resengo als het beste online reserveringssysteem
Lees het verhaal
Resengo logo

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden