Terug naar stories

Kies Resengo als het beste online reserveringssysteem

Resengo - Een horecamedewerker toont zijn collega het reserveringssysteem op een iPad, terwijl ze samen werken aan een efficiënte bediening van gasten.

Resengo is veel meer dan enkel een online reserveringssysteem. Het is een all-in-one oplossing die jouw klanten de ultieme reserveringservaring biedt en je helpt met je communicatie, marketing, klantenbinding en facturatie. Resengo groeit snel en al meer dan 4.000 topzaken vertrouwen op onze reserveringsoplossingen!

Lees hier waarom Resengo de ultieme oplossing is voor jouw zaak:

 

Meest gebruiksvriendelijke reserveringssysteem op de markt

Hoewel Resengo voor bedrijven veel meer mogelijkheden biedt dan andere reserveringssystemen, is ons online reserveringssysteem het meest gebruiksvriendelijke op de markt. Dat komt doordat we onze systemen personaliseren voor elke zaak. Jij kiest de functies die je wenst te gebruiken en je krijgt hierover een opleiding op maat. Duidelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk!
 

Verfijnde instellingen op maat

Resengo telt 1.001 functionaliteiten die op jouw vraag ingesteld kunnen worden. Gespreide openingsuren, creditcardgarantie, voorschotten of groepsreserveringen? Of wil je graag cadeaubonnen verkopen? Jij kiest zelf de instellingen die passen bij jouw zaak.
 

Bezettingsoptimalisatie

Dankzij je Resengo reserveringsoplossing heb je steeds een optimale bezetting van je restaurant of wellnesscentrum. Je Agenda of Tafelplan worden automatisch ingeboekt om zoveel mogelijk gasten te ontvangen, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw voorkeuren en regels.
 

Personaliseerbaar

Jouw eigen merk is belangrijk. Daarom zorgden we ervoor dat je communicatie kan worden gepersonaliseerd. Je e-mails worden verstuurd met jouw logo en de gegevens van jouw restaurant of wellnesscentrum. Ook je reserveringswidget kan je volledig in je eigen huisstijl aanpassen.
 

Preferred partner

Resengo is de preferred partner van jouw favoriete leveranciers. Koppel je Resengo-omgeving aan de toepassingen van partners zoals Gault&Millau, Lightspeed, Trivec, unTill, Strobbo, Mailchimp en vele anderen. Raadpleeg hier ons volledig partneroverzicht.
 

Gratis vermelding op Resengo.com

Wanneer je je aansluit bij Resengo, krijg je een gratis pagina op onze boekingswebsite www.resengo.com. Hét ultieme visitekaartje, want deze website wordt maandelijks bekeken door meer dan 1.500.000 bezoekers.

Bovendien is onze performante zoekmotor de enige op de markt die jouw gasten onmiddellijk de real-time beschikbaarheid toont van je zaak. Gasten worden dus niet overgeleverd aan een frustrerend trial en error-proces wanneer ze zoeken naar een gepaste datum en een gepast tijdstip. Dat maakt hun reserveringservaring extra aangenaam.
 

100% transparantie inzake datagegevens

Je krijgt inzicht in al je reserverings- en verkoopscijfers aan de hand van handige tabellen en grafieken.Het door jou opgebouwde klantenbestand is voor 100% jouw eigendom. Jouw database wordt dus enkel ingezet voor jouw eigen marketingdoeleinden.
 

Sterk development- en supportteam

Resengo heeft het grootste development team van de Benelux in onze branche. En we hebben nog heel wat ideeën die we aan het uitwerken zijn met ons complete team van in-house softwareontwikkelaars en productspecialisten. Het hele platform is ook volledig – door ons – in België gebouwd.

Daarnaast staan onze support specialisten klaar om je te helpen. Ze delen graag hun expertise over het Resengo-systeem en zijn bereikbaar om je vragen op te lossen via de Helpdesk, telefoon of mailbox.
 

Eenvoudig overstappen

Gebruik je momenteel een andere online reserveringssysteem zoals Tablemanager, The Fork Manager, Formitable, Open Table of iets anders en ben je overtuigd van de toegevoegde waarde die Resengo je biedt? Wij zorgen voor een vlekkeloze overstap. We configureren een systeem naar jouw wensen en we brengen je reserveringen en database over van je vorige online horeca reserveringssysteem naar Resengo.

Gun jezelf het gemak van Resengo

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en geniet van alle voordelen voor jouw zaak.

Gerelateerde verhalen

Overstappen naar het beste online reserveringssysteem, Resengo!
Overstappen naar het beste online reserveringssysteem
Lees het verhaal
Een afbeelding van hoe het Resengo Tafelplan er in de praktijk uitziet op een laptop.
Het tafelplan van Resengo heeft tal van voordelen voor je zaak
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden