Terug naar stories

Overstappen naar het beste online reserveringssysteem

Resengo Logo Circle
Resengo team
Overstappen naar het beste online reserveringssysteem, Resengo!

Sommige horecauitbaters ervaren ongemakken met hun online reserveringssysteem. Verlies je controle door online reserveren en is je online reserveringssysteem niet flexibel (genoeg)? Heb je het idee dat online reserveren je minder bezetting geeft? Verlies je tijd en geld door jouw systeem of zorgt het online reserveren niet voor voldoende reserveringen? Wij tonen hoe je deze zaken eenvoudig kan oplossen met het Resengo reserveringssysteem.

 

Controle over je online reserveringen

Verlies je controle over je eigen planning door online reserveringen? Dankzij Resengo Tafels maak je het jezelf alleen gemakkelijker want jouw tafelplan wordt ingesteld volgens jouw regels. Zo bepaal jij alleen welke momenten beschikbaar zijn en komen reserveringen rechtstreeks in jouw agenda. Dankzij onze 20 jaar ervaring en samenwerking met meer dan 4.000 restaurants, variërend van bistro's tot 3-sterrenrestaurants, is er geen regel die niet ingesteld kan worden.
 

Optimaliseer je bezetting

Ons ingenieus tafelplan volgt niet alleen jouw regels, ze past ze ook heel slim toe. Jij bepaalt wat voor gastenervaring je wilt geven en Resengo Tafels zorgt ervoor dat dat nooit in gedrang komt.
 

Flexibel Reserveringssysteem

Reserveringen komen niet altijd binnen zoals je dit wil. Zelf ben je flexibel en weet je wanneer je een bepaalde tafel mag aanvaarden en wanneer niet, om toch maar tot die optimale bezetting te komen. De meeste reserveringsystemen zijn dat helaas niet. Resengo onderscheidt zich echter op dat vlak en denkt steeds met jou mee.
 

Transparante Kosten

Waarom zou je naast een maandelijkse kost nog eens extra betalen per reservering of per couvert? Het is niet enkel duur en, laten we eerlijk zijn, niet echt fair, het zorgt er ook voor dat je nooit op voorhand weet hoeveel een reserveringssysteem je gaat kosten. Je kiest dus best voor een systeem met een vaste maandelijkse prijs en een transparant opzegbaar contract. Bekijk hier Resengo's prijzen.
 

Efficiënt Tijdsbeheer

Maak gebruik van onze Restofoon, een antwoordapparaat dat jouw telefonische reserveringen behandelt in jouw plaats. Ook kan je jouw Resengo koppelen met je kassasysteem waardoor bestellingen en rekeningen moeiteloos gekoppeld worden aan je reserveringen. Wil je eerder in één oogopslag zien hoeveel reserveringen er zijn voor de toekomst en via welke kanalen deze reserveringen binnenkomen? Maak dan gebruik van het Resengo-dashboard.
 

Méér Reserveringen!

We hebben een ingenieus tafelplan voor de optimale bezetting van je restaurant. Je tafels worden automatisch ingeboekt om zoveel mogelijk klanten te ontvangen, waarbij er rekening gehouden wordt met jouw voorkeuren en regels. Wanneer je je aansluit bij Resengo, krijg je verder een gratis restaurantpagina op de boekingswebsite www.resengo.com én we hebben een last minute tool om in één muisklik je beschikbare plaatsen kenbaar te maken op je website en sociale media. Dit alles zorgt voor heel wat extra reserveringen.
 

“Geen ander bedrijf kan ons het gebruiksgemak, de service en de functionaliteiten bieden die we bij Resengo gewoon zijn geworden. Na even te zijn overgeschakeld naar een ander reserveringssysteem zijn we snel naar Resengo teruggekeerd. Dit is het systeem dat echt bij ons past!”

– Iske Tjolle, maître van restaurant Mampoko

Gun jezelf het gemak van Resengo

Probeer Resengo de eerste 30 dagen gratis en geniet van alle voordelen voor jouw zaak.

Gerelateerde verhalen

Een afbeelding van hoe het Resengo Tafelplan er in de praktijk uitziet op een laptop.
Het tafelplan van Resengo heeft tal van voordelen voor je zaak
Lees het verhaal
Resengo - Een horecamedewerker toont zijn collega het reserveringssysteem op een iPad, terwijl ze samen werken aan een efficiënte bediening van gasten.
Kies Resengo als het beste online reserveringssysteem
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden