Terug naar stories

Beleef fijne feestdagen dankzij onze restaurant checklist

Resengo Blog - Nico
Nico Plinke
Resengo - Checklist

Vink onderstaande to-do’s af van de restaurant checklist en je bent helemaal klaar om je gasten te ontvangen tijdens de feestdagen dit jaar.

Houd je Resengo Inbox up to date

Resengo Inbox geeft je inzicht en overzicht in één oogopslag

Laat geen enkele vraag van gasten onbeantwoord in je Resengo Inbox staan, is de eerste to do op je restaurant checklist. Er is niets zo vervelend als je gasten geen antwoord krijgen op hun reserveringsaanvraag tijdens de feestdagen.

Speel daar slim op in en bekijk regelmatig je Resengo Inbox.

Stel mailings met kerstmenu en -acties op

Niets leukers dan een mailing krijgen van je favoriete restaurant waarbij ze jou persoonlijk aanspreken. Bovenal krijg jij als eerste de promoties, special events en last minutes voorgeschoteld. Zet hier als uitbater op in en hengel zo je vaste gasten naar binnen tijdens de feestdagen.

Voorzie reservering met optie menukeuze

Sommige gasten hoef je zelfs niet te overtuigen om online een reservering te maken via je website. Laat een stukje van je achterste tong zien en laat je gasten tijdens de online reservering al een keuze maken tussen het wildmenu of het onderwatermenu? Je gast begint alvast te watertanden en jij kan je al goed voorbereiden op de uitwerking van je menu? Sounds good, niet?

Aanvaard de Resengo-bon

Wat zeker niet op je restaurant checklist mag ontbreken, is de Resengo-bon. Je kent sowieso wel iemand die moeite heeft om een geschikt geschenk te kopen bij de jaarlijkse lijstjestrekking voor de feestdagen. Als de keuze dan valt op een Resengo-bon, heb jij als uitbater de kans om gekozen te worden. De gelukkige ontvanger kan de Resengo-bon inruilen bij heel wat restaurants en beauty- en wellnesscentra. 

Activeer de Resengo Cadeaubonnenshop

Op het einde van het jaar zijn er steeds last minute koopjesjagers die nog op zoek zijn naar een ideaal geschenk. Zorg ervoor dat je die doelgroep niet misloopt en cadeaubonnen aanbiedt op je website en in je zaak. 

Start met Resengo Takeaway & Delivery

Last but not least op onze restaurant checklist kan je de Resengo Takeaway & Delivery module toevoegen. Je hebt er misschien nog niet bij stilgestaan, maar er zijn ook feestvierders die tijdens de feestdagen graag thuis genieten in plaats van in je restaurant. Geef hen daarom de keuze om je gerechten online te bestellen via takeaway & delivery. 

Feesten zonder zorgen!

Wees als zaak voorbereid op fijne feestdagen dankzij de restaurant checklist.

Gerelateerde verhalen

Resengo - Cadeau onder de kerstboom
Deze cadeaubonnen willen jouw gasten onder de kerstboom
Lees het verhaal
koppel bekijkt samen restaurants in hun buurt op de website van Resengo
Een voorschot vragen bij reservering: doen of niet?
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden