Terug naar stories

Financiële redenen om cadeaubonnen te verkopen via de Resengo Cadeaubonnenshop

Resengo - Cadeaubonnen

Cadeaubonnen verkopen werken in iedereens voordeel. Het is een origineel geschenkidee voor de gulle gever, een leuke verrassing voor de ontvanger en een financieel boostmiddel voor de aanbieder. Verkoop je nog geen cadeaubonnen in je restaurant of wellnesszaak? Dan overtuigen wij jou graag met 3 gevatte redenen, waarom je best meteen cadeaubonnen van je restaurant aanbiedt.

Verhoog je omzet met een instant cashflowboost

Het voornaamste voordeel is dat je dankzij de Resengo Cadeaubonnenshop zonder al te veel moeite je omzet een boost geeft. Aangekochte cadeaubonnen van je restaurant of wellnesszaak worden direct 100% uitbetaald. Je ontvangt dus meteen de opbrengst en hoeft niet meer te wachten tot de cadeaubon verzilverd wordt. 

Een cadeaubon verkopen zorgt er op korte termijn voor dat er financiële ademruimte is wanneer je bestaande inkomsten bijvoorbeeld verminderd of onderbroken zijn. Dat hebben we tijdens de coronalockdown ondertussen kunnen bewijzen. Interessant om te weten is dat er bovendien veel cadeaubonnen zelfs nooit worden ingewisseld.

Cadeaubonnen verkopen want gasten besteden meer

Wie je zaak bezoekt met een cadeaubon, besteedt meestal meer dan het bedrag van de bon. De cadeaubon is immers al betaald, waardoor jouw gasten makkelijker een extra gerecht bestellen, een bijpassende fles wijn of een degustief bij het nagerecht. In wellnesszaken kunnen dat de heerlijk ruikende producten zijn waar ze tijdens het arrangement kennis mee hebben gemaakt die ze met hun wellness cheque nog zullen aankopen.

Bon-tot-bonreclame is de nieuwe mond-tot-mondreclame

Je hebt er misschien nog niet bij stilgestaan dat een cadeaubon verkopen van je zaak ook een slimme marketingstrategie is. De gast die een cadeaubon bij je koopt, is immers zo tevreden over zijn ervaring in jouw zaak dat hij die ook met een ander wilt delen. Een cadeaubon verkopen, is dus de ideale manier om nieuwe gasten naar je zaak te trekken. Na alweer een uitstekende ervaring brengen zij misschien ook weer nieuwe gasten aan. Dat noemen wij bon-tot-bonreclame.

Ga aan de slag met onze Resengo Cadeaubonnenshop om financieel voordeel te halen uit de verkoop van cadeaubonnen.

Gerelateerde verhalen

Resengo - De perfecte cadeaubon
De perfecte cadeaubon maak je zo
Lees het verhaal
Resengo - Online Cadeaubonnen
7 onmisbare tips om je cadeaubonnen online te promoten
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden