Terug naar stories

Resengo-bon: enkel voordelen!

De Resengo-bon is een voorbeeld van een cadeaubon die de winst en naamsbekendheid van je restaurant of wellnesszaak vergroot. De gelukkige ontvanger kan met de Resengo-bon reserveren in meer dan 1.496 zaken, waaronder heel wat restaurants en beauty- en wellnescentra. Een ding is zeker; de Resengo-bon heeft enkel maar voordelen.  

 

Wat is de Resengo-bon?

De Resengo-bon is een cadeaubon die je makkelijk  online kan kopen in de webshop van Resengo.com. Die webshop is 24/7 bereikbaar, perfect voor last minute aankopen! De gelukkige ontvanger kan met de Resengo-bon reserveren in meer dan 1.496 zaken, waaronder heel wat restaurants en beauty- en wellnesscentra.

 

Voordelen van de Resengo-bon

Wanneer jouw restaurant of wellnesszaak  Resengo-bonnen aanvaardt, heb je heel wat voordelen. De Resengo-bon zorgt namelijk voor extra winst en extra publiciteit, zonder dat jij enige moeite hoeft te doen!

Het grootste voordeel van de cadeaubon is dat Resengo geen commissie vraagt, in tegenstelling tot heel wat andere algemene cadeaubon instanties. Dat betekent dat jij de Resengo-bon steeds voor 100% uitbetaald krijgt! Ontvang je dus een Resengo cadeaubon van 100 euro, dan krijg je effectief 100 euro op je rekening.

Bang om het overzicht te verliezen als je verschillende soorten bonnen aanvaardt? Geen nood, in Resengo zie je duidelijk wanneer een gast gereserveerd heeft met een cadeaubon en of dit al dan niet een Resengo-bon is. Beter nog: komt iemand vandaag met een Resengo-bon langs, dan zie je hier tijdig een melding van op het Resengo tafelplan in je Resengo-systeem!

 

Verzilveren Resengo-bon is kinderspel

De Resengo-bon is een unieke cadeaubon die ook voor de ontvanger makkelijk online te verzilveren is. Er zijn enkele stappen die de gelukkige ontvanger moet doorlopen om een Resengo-bon reserveren makkelijk te maken.

Eerst en vooral zijn er twee manieren om een Resengo-bon te ontvangen. Ofwel krijgt hij een papieren versie van de cadeaubon via de gulle gever ofwel ziet hij de Resengo-bon in zijn eigen account van Resengo.

Nadat hij de Resengo-bon ontvangen heeft, surft de ontvanger naar resengo.com om een restaurant of wellnesszaak te kiezen waar hij zijn cadeaubon wil inruilen. Hij maakt een keuze uit een lijst van meer dan 1.496 restaurants en wellnesszaken. Tijdens de online reservering, zal de gast een suggestie krijgen om zijn Resengo-bon te gebruiken. Hij hoeft de Resengo cadeaubon enkel nog aan te klikken. Lekker handig en snel!

Mocht je een Resengo-account hebben en de cadeaubon is niet opgeladen? Dan kan de gast met een Resengo-bon reserveren door zelf het cadeaubonnummer en de verificatiecode in te typen.

 

Je cadeaubonnen in één handig overzicht

De Resengo-bon kan opgeladen worden in een Resengo-account. Maar het is nog beter: ook cadeaubonnen verkocht door de zaak zelf, kan je daar tegenwoordig opladen! Lekker handig, want zo behoudt iedereen steeds een mooi overzicht van bonnen die nog geldig zijn. De opgeladen bonnen verliest niemand nog uit het oog, want de slimme techniek van Resengo zal steeds suggesties geven om cadeaubonnen te gebruiken bij de aanmaak van een nieuwe reservering.

 

Aanvaard de Resengo-bon en vergroot de winst en naamsbekendheid van je zaak.

Gerelateerde verhalen

Resengo - De perfecte cadeaubon
De perfecte cadeaubon maak je zo
Lees het verhaal
Afbeelding van een terras als onderdeel van het artikel \\\'6 tips voor het perfecte Resengo terrasplan\\\' van Resengo. Leer hoe je met onze tips het ideale terras kunt creëren voor je horecabedrijf.
6 tips voor het perfecte Resengo terrasplan
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden