Terug naar stories

7 voordelen van de Resengo bon

Resengo Logo Circle
Resengo team
Resengo-bon

Tijdens de feestdagen kiezen we massaal voor diverse spulletjes en cadeautjes, waar de ontvanger in veel gevallen weinig mee kan doen. Niemand zit te wachten op een berg cadeautjes die overbodig of nutteloos zijn. Kies daarom voor een duurzaam cadeau en steun tegelijkertijd de lokale economie. 

Kies dit jaar voor een duurzaam geschenk of doe een ervaring cadeau, zoals een gezellig restaurant bezoek of een afspraakje in de sauna. 

Waar vind je zo’n duurzaam cadeau? Bij Resengo!

De Resengo bon biedt veel voordelen voor gulle gevers, verraste ontvangers en slimme ondernemers. Het is bovendien een erg duurzaam cadeau en daar charmeer je zelfs de meest kritische ontvanger mee.

We zetten graag even de voordelen van de Resengo bon voor je op een rijtje.
 

1. Eén geschenk, altijd prijs!

Geschenkbonnen zijn een dankbaar en makkelijk relatiegeschenk om bijvoorbeeld in de eindejaarsperiode cadeau te geven aan alle medewerkers of zakelijke partners. Maar ook bij particulieren is het cadeau geven van een etentje of een wellnessbehandeling erg populair.

Een restaurantcheque of wellnesscheque, zoals de Resengo bon, geeft garantie op een gelukkige ontvanger. De bon is een geschenkkaart die effectief de waarde heeft die vermeld wordt en niet een fictieve waarde voor een beperkt aanbod.

Degene die de bon ontvangt, kan er namelijk op meer dan 1500 locaties mee terecht, tijdens iedere service of op ieder afspraakmoment.
 

2. Geef een duurzaam cadeau

We worden ons steeds meer bewust van het feit dat de producten die we kopen een invloed hebben op onze omgeving. Ecologische en duurzame cadeaus zijn dan ook populairder dan ooit.

De Resengo bon kan afgedrukt worden op een geschenkkaart, maar je kunt er ook voor kiezen om de bon digitaal cadeau te doen. 

Op die manier is deze geschenkbon een uitermate duurzaam geschenk.
 

3. Restaurantcheque met ruime keuze uit verschillende restaurants

Een cadeaubon om uit te gaan eten, valt bij iedere levensgenieter of fijnproever in de smaak. Het belooft een interessante zoektocht doorheen de lijst met honderden restaurants die de bon aanvaarden. 

Gasten kunnen op Resengo.com op zoek gaan naar een restaurant dat helemaal past bij hun eigen wensen en smaak. Zo filteren ze makkelijk de restaurants op prijsklasse, beoordeling of keuken. 

Sluit jij je aan bij de restaurants die de Resengo bon al aanvaarden?
 

4. Liever naar de wellness? Dat kan!

Behalve in restaurants, kan de Resengo bon ook verzilverd worden in tientallen beauty en wellness salons, sauna’s en zelfs hotels en B&B’s.

Ontvangers van deze duurzame geschenkcheque zijn dus niet gebonden aan een restaurantbezoek, maar kunnen net zo makkelijk een massage of saunabezoek met hun partner reserveren.
 

5. Investeer de waarde voor 100% in de lokale economie

Bij de verwerking van Resengo bonnen gaat de opbrengst van de cadeaucheque voor 100% naar de onderneming waar de cheque verzilverd wordt.

Resengo rekent geen commissie aan.
 

6. Vind makkelijk je nieuwe favoriete adres!

Als ontvanger van een Resengo bon kies je uit een ruime variëteit aan restaurants, wellness salons, sauna’s en andere ondernemingen om je bon te gebruiken.

Breng een bezoekje aan onze website om het aanbod aan ondernemingen te zien. Je filtert de resultaten snel en makkelijk op basis van activiteit, beoordeling, beschikbare last-minutes en nog veel meer. Je kunt ook kiezen om enkel zaken te zien die de Resengo bon accepteren.

Zo vind je altijd een zaak in jouw buurt die voldoet aan jouw wensen en noden.
 

7. Steun voor lokale ondernemers

Ongeacht waar de Resengo bon wordt uitgegeven of ontvangen, de ontvanger gaat altijd op zoek in een lokaal netwerk van ondernemers. Er wordt gezocht in eigen regio en je gasten ontdekken nieuwe parels in hun buurt.

Ook al is de Resengo bon een universele cadeaucheque waarmee je in het hele land (en daarbuiten) terecht kan, toch komt de investering altijd bij een lokale handelaar terecht. Dat kan jouw restaurant zijn, maar het kan ook gebeuren dat jij een bezoekje brengt aan de sauna in je dorp.

Overtuigd van de voordelen van de Resengo bon?

Het is moeilijk om niet overtuigd te zijn van de voordelen. Iedere ondernemer wil meer gasten, meer trouwe klanten en meer omzet. De Resengo bon is een simpele methode, die je in enkele klikken opzet, om meer omzet te genereren. Moeiteloos.

Wil jij ook de Resengo bon accepteren in jouw restaurant, wellness salon, hotel, B&B, …?

Gerelateerde verhalen

Resengo - Online Cadeaubonnen
7 onmisbare tips om je cadeaubonnen online te promoten
Lees het verhaal
Resengo - Cadeaubonnen
Financiële redenen om cadeaubonnen te verkopen via de Resengo Cadeaubonnenshop
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden