Terug naar stories

Bespaar meer tijd met onze nieuwe booking widget!

Resengo Widget

Horeca reservering: zowel voor de gast als voor restaurantuitbaters blijft het altijd een ware zoektocht om dat eenvoudig te regelen. Bij Resengo hebben we gelukkig onze vernieuwde booking widget toegevoegd aan ons online reserveringssysteem voor horeca! Met deze reserveringswidget is de aanmaak van een horeca reservering kinderspel voor de consument. Daarbij is het mogelijk om als restaurant manager of eigenaar ook promoties en last minutes toe te voegen. Hiermee promoot je ze in een handomdraai én genereer je meer inkomsten. Win-win toch?


Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met de optimalisatie van de booking widget om reserveren bij jou gemakkelijker te maken. Op basis van feedback van onze horeca gasten hebben we nieuwe functionaliteiten toegevoegd die ons online reserveringssysteem efficiënter en rendabeler maken. Met onze vernieuwde booking widget bieden we een reservering beleving aan voor de perfecte online gastervaring. Zo maakt de reserveringswidget het mogelijk om acties te laten zien, zonder dat hiervoor aparte pagina’s op de website moeten worden aangemaakt. Dit bespaart jou geld, moeite en tijd. Bovendien hoeft jouw gast niet veel door te klikken om de juiste pagina te vinden.

De handige functionaliteiten van onze vernieuwde reserveringswidget

De huidige Resengo booking widget was al eenvoudig te installeren en beheren op je website. Onze vernieuwde reserveringswidget maakt het nu ook mogelijk om zelf te bepalen óf de widget op je website verschijnt en/of deze wordt aangestuurd via directe links op je website. Een ander bijkomend voordeel is dat de nieuwe widget eenvoudig aan te passen is naar je eigen smaak en huisstijl. Op die manier is het voor je gasten onmiddellijk duidelijk om welke horecazaak het gaat én wordt herkenning gecreëerd. 

Nog een extra voordeel: vanuit jouw Resengo-omgeving zie je eenvoudig hoe jouw booking widget effectief er gaat uitzien. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. De vertrouwde functionaliteiten als de toevoeging van acties, last minutes en events blijven behouden bij de nieuwe reserveringswidget. Het is ook mogelijk dat jouw gasten ook een vraag stellen via de booking widget. Handig, want zo staan je gasten in direct contact met jouw zaak, wat de online gastervaring alleen maar kan verbeteren.

Zet je promoties in de schijnwerpers

We noemden het al eerder: de vernieuwde reserveringswidget gebruik je om je acties en promoties eenvoudig in de kijker te zetten op je website. Deze handige nieuwe feature in ons online reserveringssysteem horeca is ook direct zichtbaar voor jouw gasten. Zo wordt het voor de consument makkelijker dan ooit om een horeca reservering te boeken. Het enige wat jij als restaurantuitbater hoeft te doen is de toevoeging van een beschrijving, de spelregels en een relevante foto. Hierna activeer je de promotie eenvoudig in de vernieuwde widget. Ook goed om te weten: de promoties komen alleen in beeld bij de booking widget wanneer je ze actueel aanbiedt.  

De boeking en behering van last-minutes was nog nooit zo eenvoudig

Je kunt nu ook gemakkelijk je last-minutes aan je widget toevoegen om die laatste paar plekken toch gevuld te krijgen en no-shows te voorkomen. Ben je op zoek naar een manier om je business altijd gevuld te zien? In dat geval is onze vernieuwde widget misschien wel de oplossing die je zoekt!

Gerelateerde verhalen

Een afbeelding van hoe het Resengo Tafelplan er in de praktijk uitziet op een laptop.
Het tafelplan van Resengo heeft tal van voordelen voor je zaak
Lees het verhaal
Resengo - Een horecamedewerker toont zijn collega het reserveringssysteem op een iPad, terwijl ze samen werken aan een efficiënte bediening van gasten.
Kies Resengo als het beste online reserveringssysteem
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden