Terug naar stories

Standaard antwoord geven op veelgestelde vragen van je gasten

Resengo - sfeerbeeld op restaurant

Bespaar tijd en versterk je gastenrelaties

Je krijgt vaak dezelfde vragen voorgeschoteld van je gasten zoals ‘Wat zijn jullie openingsuren?’, ‘Wat zijn de betaalmogelijkheden?’, … Je hebt niet altijd de tijd om daarop te antwoorden en hebt ook niet altijd inspiratie voor originele antwoorden. We geven je daarom enkele voorbeelden die je kan inzetten om je communicatie met je gasten te vergemakkelijken. Je bespaart er tijd mee en onderhoudt je gastenrelaties. Win-winsituatie, toch?

 

 

Je kent het wel, de veelgestelde vragen zoals: ‘Mag mijn hond binnen?’ of ‘Houden jullie rekening met bepaalde allergieën?’. Hoe gemakkelijk zou het zijn als je via de Resengo Inbox automatisch een bericht kan terugsturen met een standaard antwoord om die horeca vragen van je gasten te beantwoorden? Met Resengo heb je alle tools in handen om vooraf enkele standaard antwoorden in te stellen. Laat je inspireren door onze voorbeelden.

 

Bespaar tijd en versterk je gastenrelaties met een standaard antwoord

Je krijgt regelmatig veelgestelde vragen voorgeschoteld van je gasten zoals ‘Wat zijn jullie openingsuren?’, ‘Wat zijn de betaalmogelijkheden?’, … Je hebt niet altijd de tijd om op zulke horeca vragen te antwoorden en hebt ook niet altijd inspiratie voor originele antwoorden. We geven je daarom enkele standaard antwoorden die je kan inzetten om je communicatie met je gasten te vergemakkelijken. Je bespaart er tijd mee en onderhoudt je gastenrelaties. Win-winsituatie, toch?

 

Enkele originele en hapklare standaard antwoorden

Hier alvast een voorsmaakje van enkele frequente horecavragen waar je met één klik je gast van een standaard antwoord voorziet. 
 

  • Ik heb een notenallergie. Kunnen jullie de gerechten aanpassen?

- Hatchie, je hebt een allergie? Dan passen wij de menu voor jou aan. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen.

- Geen probleem. Wij voorzien steeds een alternatief. Onze gerechten worden steeds vers gemaakt en kunnen à la minute worden aangepast. We kijken er naar uit om je te ontvangen.

 

  • Mag mijn hond binnen?

- Who let the dogs out? Vraag aan je zus, buurman of vriend om je huisdier uit te laten. Zo kan jij volledig tot rust komen bij ons. We kijken er naar uit je te verwelkomen.

- Gelieve jouw huisdier(en) thuis te laten zodat wij je volledig kunnen verwennen. We kijken er naar uit je te ontvangen.

 

  • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

- Je wordt verwend tot op de laatste uitgegeven cent. Je neemt best een portefeuille mee die gevuld is met cash geld, een bankkaart, een kredietkaart of een nog in te ruilen cadeaubon. We kijken er naar uit je te verwelkomen.

- Je kan kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden: cash, bancontact, creditcard of cadeaubon. We kijken er naar uit je te verwelkomen.

 

  • Is het mogelijk om een tafeltje bij de open haard te reserveren?

- Niets zo leuk als je benen onder de tafel van je keuze te schuiven. Je tafeltje wordt gedekt op het uitgekozen tijdstip en locatie. Tot binnenkort.

- We houden in de mate van het mogelijke rekening met jouw vraag. We kijken er naar uit je te verwelkomen.

 

  • Is badlinnen inbegrepen in het arrangement?

- It’s time to relax … Er ligt een badjas en een grote badhanddoek voor je klaar bij aankomst.

- Je mag zelf badlinnen meebrengen. Wij bieden je ook de mogelijkheid om een pakket te huren aan de prijs van 5 euro per persoon. In dit pakket zitten een badjas en een grote badhanddoek.

 

Goede communicatie met je gasten is cruciaal. Het zet de toon voor een positieve gastervaring. Door steeds snel en duidelijk naar hen te communiceren, zorg je alvast voor tevreden gasten. Dankzij de standaard antwoorden die je in je Resengo Inbox kan instellen, bespaar je niet alleen tijd, maar versterk je ook je gastrelaties. Veelgestelde vragen krijgen geen kans meer om onbeantwoord te blijven.

Gerelateerde verhalen

Resengo - ga overzichtelijk om met allergenen
Allergenen horeca: zijn er speciale wensen?
Lees het verhaal
E-mail marketing strategie opzetten voor je zaak
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden