Terug naar stories

Nieuwe klanten aantrekken met je Resengo bedrijfsprofiel

Resengo - Trek nieuwe klanten aan met reserveringssysteem

Elke Resengo Hotspot beschikt over een gratis bedrijfsprofiel op www.resengo.com. En dat is mooi meegenomen want momenteel zijn er maandelijks zo’n 3,4 miljoen consumenten die het het Resengo reserveringsplatform bezoeken. Dankzij de handige zoekfunctie vinden ze niet alleen leuke adresjes voor horeca- en beauty & wellnesszaken, maar ook de onmiddellijke beschikbaarheid van restaurants op basis van datum en het aantal personen. Ook zij die nog last minute willen lunchen, dineren of ontspannen vinden in het aanbod op resengo.com gegarandeerd een adresje dat voldoet aan hun verlangens.

 

Een Resengo bedrijfsprofiel maken: 5 musts!

Het is uiterst belangrijk om je bedrijfsprofiel op www.resengo.com zo compleet mogelijk te maken en up to date te houden. Zo kan je alvast je online vindbaarheid vergroten op het Resengo reserveringsplatform en nieuwe klanten aantrekken

We sommen voor je op welke 5 zaken niet mogen ontbreken op je pagina:

 

 • De naam van je zaak en je actuele adres- en contactgegevens

  Consumenten die je zaak reeds kennen, zullen via de zoekbalk meteen de naam van je zaak zoeken om de onmiddellijke beschikbaarheid te raadplegen. Het spreekt dan ook voor zich dat de naam op je bedrijfsprofiel geen spelfouten mag bevatten en dat deze idealiter overeenkomt met de naam die je gebruikt op je website en je social media.

  Controleer ook zeker of je adres- en contactgegevens goed staan, zodat je nieuwe klanten gemakkelijk hun weg kunnen vinden naar je zaak en je vlot kunnen bereiken bij vragen. Wie via de zoekbalk op zoek gaat naar een zaak in jouw buurt, zal ook sneller jouw zaak terugvinden tussen de zoekresultaten. 

   

  Indien je over een https-website beschikt, raden we je ook aan om je website voluit te schrijven zodat (potentiële) klanten sneller en steeds naar de juiste pagina worden doorgestuurd.

 

 • Het logo van je zaak

  Je bedrijfsprofiel op het Resengo reserveringsplatform dient als visitekaartje en daar mag je logo niet op ontbreken. Het maakt je pagina visueel herkenbaar en trekt je huisstijl door naar het reserveringsplatform.

 

 • 1 à 5 liggende foto’s van goede kwaliteit

  Wanneer een consument op je bedrijfsprofiel komt, springen de foto’s in de banner bovenaan meteen in het oog. Het is de ideale gelegenheid om bezoekers op je pagina al een voorproefje te geven van je zaak. Zorg dus voor een mooie mix van kwalitatieve sfeerfoto’s en foto’s van je aanbod.

 

 • Een beknopte beschrijving van je zaak

  Ook een beknopte beschrijving van je zaak, kan potentiële klanten prikkelen om bij je te reserveren. Vertel hen in enkele zinnen het concept van je zaak en wat ze kunnen verwachten. Zo kunnen je nieuwe klanten zich voorbereiden op hun bezoekje en bijvoorbeeld rekening houden met een bepaalde dresscode.

 

 • De sector en relevante categorieën die van toepassing zijn op je zaak

  Om de juiste doelgroep te bereiken en in de juiste zoekresultaten te verschijnen, is het belangrijk om de juiste sector en categorieën voor je zaak aan te duiden. Als horecazaak kan je bijvoorbeeld het type keuken meegeven en qua faciliteiten de aanwezigheid van een terras aangeven. Een wellnesszaak kan qua faciliteiten dan weer aangeven dat ze beschikt over een buitenzwembad en/of een laadpaal voor elektrische auto’s.

  We hebben alvast een uitgebreid aanbod aan categorieën en faciliteiten voor je gedefinieerd om uit te kiezen zodat je nieuwe klanten jouw zaak eenvoudig en snel kunnen terugvinden

 

Een compleet en up-to-date bedrijfsprofiel op het Resengo reserveringsplatform loont de moeite. Het vergroot jouw kans om gevonden te worden en nieuwe klanten aantrekken wordt kinderspel. 

Gerelateerde verhalen

Toon de beschikbaarheid van je restaurant met Resengo
Toon de directe beschikbaarheid van jouw take away restaurant
Lees het verhaal
E-mail marketing strategie opzetten voor je zaak
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden