Terug naar stories

5 goede redenen om tijdens de feestdagen in te zetten op Resengo Takeaway & Delivery

Resengo - Takeaway & Delivery

Resengo introduceerde vorig jaar de Resengo Takeaway & Deliverymodule om de moeilijke tijden door te komen. We geven je 5 goede redenen om vandaag nog met onze omzetmodule aan de slag te gaan.

 

1. Vergroot de weerbaarheid van je bedrijf bij strengere coronamaatregelen

Door de stijgende coronacijfers en komst van de nieuwe omikronvariant heerst er onzekerheid over mogelijke verstrengde maatregelen. Daar kan je als horeca-uitbater maar best op voorbereid zijn. Installeer daarom de Resengo Takeaway & Deliverymodule en werk achter gesloten deuren verder om zo nog tot een mooie omzet te komen.

 

2. Takeaway of delivery als oplossing voor feestmaaltijd aan huis

Voor wie geen zin heeft om zelf achter het fornuis te staan tijdens de eindejaarsperiode, kan takeaway of delivery de ultieme redding zijn. Maak het je gasten gemakkelijk en activeer de Resengo Takeaway & Deliverymodule zodat ze in 1, 2,3 een feestmaaltijd kunnen bestellen bij jouw zaak. Uit cijfers van afgelopen jaar blijkt dat kerstavond en eindejaarsavond twee grote piekmomenten waren in de Resengo Takeaway & Deliverymodule.

 

 

3. Gemakkelijk voor thuisblijvers die niet graag koken

Reizen is niet meer wat het geweest is sinds de coronapandemie. Vaak blijven mensen thuis en stellen ze hun reis uit. Takeaway of delivery is de ideale manier om die bourgondiërs aan te spreken die zich graag permitteren om niet te moeten koken tijdens hun vakantie in eigen land.

 

4. Maakt activiteiten meer rendabel

Goed personeel aantrekken is niet evident. Zet daarom in op takeaway & delivery als ideale aanvulling om je activiteiten rendabeler te maken. Je kan de takeaway & deliverybestellingen heel efficiënt inplannen en sturen waardoor je de capaciteit van je zaak vergroot en meer omzet genereert.

 

 

5. Verhoogt de loyaliteit van je klanten

Gasten die regelmatig in jouw zaak komen, zijn nu misschien minder geneigd om bij jou te komen tafelen. Geef hen de kans om toch hun favoriete zaak tot bij hen thuis te brengen. Ze zijn loyaal aan je restaurant en zullen met de Resengo Takeaway & Deliverymodule zeker de reflex hebben om vaker aan jou te denken en te bestellen.


Een ding is zeker: de Resengo Takeaway & Deliverymodule kan jouw omzet een enorme boost geven op het einde van het jaar.

Gerelateerde verhalen

Toon de beschikbaarheid van je restaurant met Resengo
Toon de directe beschikbaarheid van jouw take away restaurant
Lees het verhaal
Resengo - Trek nieuwe klanten aan met reserveringssysteem
Nieuwe klanten aantrekken met je Resengo bedrijfsprofiel
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden