Terug naar stories

Valentijnsmenu take away is een schot in de roos

Resengo - Menu voor een romantische Valentijn

Valentijn: het is dé dag in het jaar waarop we de liefde vieren. En zoals het gezegde luidt, gaat liefde door de maag. Bij Resengo geloven we daarom dat het beste valentijnscadeau verpakt zit in de vorm van een romantisch afhaal valentijnsmenu. Want wat is beter dan een romantisch diner voor twee bij kaarslicht?

Als de pandemie ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat een thuisdiner net zo fijn, romantisch en leuk kan zijn als een diner in een restaurant. Het is dan ook het ideale moment om in te zetten op takeaway & delivery voor jouw afhaal valentijnsmenu. Kies als ondernemer bijvoorbeeld voor een make-it-yourself aperitief, een culinair diner bij kaarslicht waarbij je kaarsjes meegeeft in de delivery box of lever een romantisch ontbijt op bed. De Valentijn afhaal mogelijkheden zijn eindeloos. Je gasten kunnen een valentijnsmenu bestellen via jouw website en die valentijnsmenu afhalen in jouw zaak. Handig toch?

Eén ding is zeker: met een valentijnsmenu voor takeaway geven je klanten een cadeau dat altijd letterlijk in de smaak valt. Hier alvast enkele leuke ideetjes voor je afhaal valentijnsmenu die de magen en de harten van je klanten met liefde zullen vullen!

Sharing is caring tijdens jouw valentijnsdiner

De sharingformule

Valentijnsgerechten die je kunt delen is hot momenteel. Doe jij met jouw restaurant ook mee aan afhaal Valentijn? Dan is dit zeker eentje om te onthouden. Er zijn meerdere studies die aantonen dat het delen van eten relaties versterkt. Denk daarom bij de voorbereiding van het afhaal valentijnsmenu eens aan een leuk interactief sharing concept. Dat kan een grotere portie zijn om te delen of verschillende valentijnsgerechten verdelen in kleinere porties. Een leuke extra: door je gerechten tapasgewijs in een take away box te presenteren, geef je klanten de mogelijkheid om te proeven van de verschillende smaken op je menukaart.

Samen aan de slag met valentijnsgerechten

Door je afhaal valentijnsmenu in een zogeheten workshop formule te verpakken, verwen je jouw klanten niet alleen met een heerlijk gerecht, maar ook een leuke kookbeleving. Het is de ideale activiteit voor Valentijn. Verzamel de ingrediënten van je valentijnsgerechten in een doos en lever hier de kookinstructies bij. Dit kan bijvoorbeeld via een stappenplan op een bijgevoegde valentijnskaart, met een link naar een video op je website of een uitnodiging voor een live workshop. Een valentijnsmenu bestellen was nog nooit zo origineel. Als je gasten de valentijnsmenu afhalen zullen ze ongetwijfeld verrast zijn. Samen koken zou positief werken op de relatie, dus misschien zorgt jouw workshop formule wel voor de nodige magie!

Samenwerking tussen restaurant en lokale ondernemer voor de perfecte valentijnsmenu take away

Ga voor Valentijn een samenwerking aan met een nabijgelegen zaak voor een uniek valentijnspakket. Zo kun je jouw valentijnsmenu take away aanvullen met een passende wijn van een sommelier of chocolade bonbons van een chocolatier. Maar ook een boeketje bloemen of kaarsen zijn leuke extra’s waarmee jij jouw klanten voorziet van een romantisch valentijnsdiner voor thuis. Wees maar zeker dat ze de valentijnsmenu afhalen en daarna zeker nog een keertje terugkomen naar jouw restaurant na deze bijzondere valentijnsmenu take away! 

Valentijnsgerechten: niet alleen voor ‘s avonds!

Wie zegt dat valentijnsgerechten alleen voor ‘s avonds bedoeld zijn? Bij een echte romantische Valentijnsdag hoort natuurlijk ook een lekker ontbijt. Speel hier als restaurant zijnde dan ook op in met een romantische afhaal ontbijtbox. En ook hier geldt: kies voor een samenwerking met lokale ondernemers die jouw afhaal valentijnsmenu voor ‘s ochtends helemaal af maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een versgebakken brood van de bakker, een versgeperst fruitsapje van de fruitboer en charcuterie van de beenhouwer? Hoe jij er ook voor kiest om het valentijnsmenu voor ‘s ochtends samen te stellen: jouw gasten zullen ongetwijfeld de valentijnsmenu bestellen. Daarna zullen ze die ochtend zeker herinneren en waarschijnlijk snel bij jouw restaurant terugkomen. 

 

Door middel van onze communicatietools en reserveringsmogelijkheden zorgen we er samen voor dat jij helemaal klaar bent voor je Valentijn afhaal.

Gerelateerde verhalen

Resengo - Promoties
Zei er daar iemand promoties?
Lees het verhaal
Afbeelding van een terras als onderdeel van het artikel \\\'6 tips voor het perfecte Resengo terrasplan\\\' van Resengo. Leer hoe je met onze tips het ideale terras kunt creëren voor je horecabedrijf.
6 tips voor het perfecte Resengo terrasplan
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden