Terug naar stories

Kassasysteem horeca: koppel je online reserveringen

Resengo - Tafelplan gekoppeld aan je kassasysteem

Maak jij op dit moment al optimaal gebruik van je kassasysteem horeca? Grote kans dat je hier nog veel meer uit kunt halen. Leer bijvoorbeeld je klanten beter kennen dankzij de koppeling tussen Resengo en jouw kassasysteem horeca zoals Lightspeed kassa, unTill kassa of Trivec kassa.

Ook benieuwd welk gerecht je reguliere gasten verkiezen? Nieuwsgierig hoeveel men gemiddeld spendeert in jouw restaurant? Wil je reviews aan bestellingen kunnen linken? Koppel dan jouw favoriete horeca kassasysteem aan je online reserveringen. De koppeling tussen Resengo en de kassasystemen van LightspeedunTill en Trivec biedt hiervoor eenvoudig de oplossing!

 

Wat zijn de voordelen van de koppeling van een kassasysteem en je online reserveringen?

Met een online reserveringssysteem beheer je reserveringen makkelijk en snel (vóór, tijdens en na de shift) en met een online kassasysteem voor horeca zorg je de avond zelf dan weer voor de vlotte opvolging van de betalingen. Bestellingen en rekeningen worden dus moeiteloos gekoppeld aan je reserveringen. Reserveringen worden gemaakt via Resengo en komen dankzij de koppeling in je kassasysteem horeca terecht. Ook het tafelnummer, de naam van de gast, het personeel dat de gast bedient én al de opmerkingen worden gesynchroniseerd.

Zit je gast aan tafel? Dan open je zijn rekening. Voeg in je kassa alle gerechten toe die hij nuttigt en finaliseer uiteindelijk de bestelling. In Resengo Tafels volg je ondertussen makkelijk en snel de status van de reserveringen op. Zo wordt het regelen van je tafelindeling of je shiften kinderspel. Daarnaast zorgt de koppeling voor bezettingsoptimalisatie aangezien tafels van gasten die vertrekken meteen worden vrijgegeven voor nieuwe gasten die op een later tijdstip arriveren.

De koppeling van Resengo met deze horeca kassasystemen biedt je bovendien de mogelijkheid een gast te koppelen aan een tafel. Door de synchronisatie weet jij dus exact wat elke bezoeker consumeert en spendeert in jouw restaurant. Met deze informatie kan je bij Resengo statistieken opvragen over het gemiddelde bedrag dat een gast spendeert, de daadwerkelijke duurtijd die gasten blijven zitten, welk gerecht er populair is, enzovoort. Ook kan je welbepaalde feedback koppelen aan welbepaalde gerechten, betalingen of personeelsleden. Zo kan je makkelijk nagaan wat die ene gast zo blij maakte of wat er misgelopen is bij een klacht. Met de contactgegevens van je cliënteel bouw je vervolgens zonder moeite een gastenbestand op. Handig, want met Resengo kan je nieuwsbrieven uitsturen naar dit hele bestand of naar een specifieke doelgroep of kan je zelfs de gastenlijst van een evenement inzetten.

Niet te vergeten: met het gebruik van beide systemen win je veel tijd. Door het sturen van automatische, gepersonaliseerde mails verlaag je met Resengo het aantal no-shows, versterk je de communicatie met de gast en wordt het telefoonverkeer opmerkelijk rustiger. Een kassasysteem bespaart je dan weer tijd bij het berekenen van je kassa en koppelt elk betaald product aan een gast uit Resengo. Op die manier weet jij hoeveel elke gast spendeert in jouw onderneming en wat je reguliere gasten verkiezen. Kortom: jij leert je gasten veel beter kennen en hebt de tijd om hen de aandacht te geven die zij verdienen.

 

Welk kassasysteem horeca sluit het beste aan bij jouw wensen?

Of je nu een koffiezaak runt of een grote restaurantketen, elke onderneming heeft een efficiënt en eenvoudig kassasysteem horeca nodig. Elk kassasysteem heeft zijn eigen sterktes, specifieke doelgroep en prijskaartje. Lees hieronder meer over de verschillende kassasystemen waarmee Resengo nu eenvoudig kan koppelen, en kies het systeem dat bij jouw restaurant past! Al tevreden met je kassasysteem? Lees dan hieronder hoe je dit met Resengo koppelt en je gasten beter leert kennen!

 

Het Lightspeed kassa systeem: het alles-in-één kassasysteem

Wat biedt het horeca kassasysteem Lightspeed jou?

Lightspeed is sinds 2012 hét alles-in-één horeca en retail kassasysteem. Deze softwareprovider uit Canada heeft 13 kantoren over de hele wereld, 100+ landen waarin ze actief is en 800+ werknemers. Lightspeed biedt kleine en middelgrote retail- en restaurantbedrijven oplossingen aan en wil ondernemers helpen efficiënter te werken, datagedreven beslissingen te maken en een onvergetelijke ervaring voor gasten te creëren.

Lightspeed ontwikkelde naast het kassasysteem een Self-Order Menu dat ervoor zorgt dat gasten zelf hun bestelling kunnen plaatsen en personeelskosten worden bespaard. Ook kan je bij Lightspeed vestigingen op meerdere locaties inschakelen waardoor je verschillende zaken kan beheren vanuit één enkele Restaurant Manager.

Heb je nog vragen over het Lightspeed kassa systeem? Neem dan hier contact op.

Hoe werkt de integratie tussen het Lightspeed kassa systeem en Resengo?

De integratie tussen Lightspeed en Resengo is niet nieuw. Resengo Tafels wordt al een tijdje naadloos gekoppeld met Lightspeed waardoor je reserveringen, gastgegevens en tafelstatus worden gesynchroniseerd. De koppeling werd onlangs verbeterd en real-time. Het is nu nóg eenvoudiger om de koppeling te activeren.

Maak je reeds gebruik van de koppeling van Resengo met Lightspeed en heb je vragen? Heb je deze koppeling nog niet maar heb je wel interesse? Mail naar support@resengo.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

 

unTill: Het kassasysteem voor en door horeca

Wat biedt unTill kassa systeem jou?

unTill® software voor de horecakassa is gemaakt door mensen uit de horeca. Dit kassasysteem is ruim 25 jaar op de markt en al hun medewerkers hebben horeca-ervaring. Zij willen de partner zijn die snapt welke rol automatisering heeft voor een zaak. Je kan dit kassasysteem helemaal inrichten zoals jouw restaurant werkt.

Bij unTill staat jouw kassa binnen zes weken live: van eerste kennismaking tot installatie. Afhankelijk van jouw noden, word je in contact gebracht met een professionele unTill-dealer. Ook unTill biedt drie mogelijke pakketten aan: UNTILL START, UNTILL PROFESSIONAL EN UNTILL ULTIMATE. Hierdoor kan jij een pakket kiezen dat volledig bij jouw noden en wensen aansluit.

Heb je vragen over unTill? Contacteer hen dan hier.

 

Trivec: Het online kassasysteem horeca

Wat biedt Trivec kassa systeem jou?

Trivec is opgericht in 1993 en is marktleider in kassasystemen en barautomatisering voor de horeca. Deze leverancier voor kassasystemen heeft meer dan 7.000 klanten in Europa en kantoren in Zweden, Noorwegen, België, Nederland en Frankrijk. Trivec heeft de ambitie een leidende positie uit te bouwen binnen de Europese horecamarkt met een sterke lokale aanwezigheid. Je kiest voor Trivec als je op zoek bent naar een eenvoudig en extreem gebruiksvriendelijk kassasysteem dat op maat gemaakt is voor jouw bedrijf. Trivec heeft verder een geïntegreerd systeem voor drankcontrole. Dit doseert en registreert al jouw dranken én informeert je over wat geschonken en wat afgerekend wordt.

Neem hier contact op met Trivec of ga langs bij het dichtstbijzijnde kantoor.

Gerelateerde verhalen

Een afbeelding van hoe het Resengo Tafelplan er in de praktijk uitziet op een laptop.
Het tafelplan van Resengo heeft tal van voordelen voor je zaak
Lees het verhaal
Resengo - horeca-ondernemer werkt met online reserveringssysteem
Dit zijn de 5 technologische tools die essentieel zijn voor de toekomst van jouw horecazaak!
Lees het verhaal

© 2022 – Resengo, alle rechten voorbehouden