RESENGO ACADEMY

Webinars en online trainingen

Verruim je kennis en inzichten met onze experts en laat je inspireren door de verschillende manieren waarop je met Resengo meer omzet kan genereren.

In slechts 15 à 30 minuten kom je meer te weten over alle mogelijkheden in je Resengo admin. Van handige tips & tricks tot uitleg over de laatste updates.

Op het programma

 

 • STOOM JE RESENGO KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN
  Maandag 15 november om 14 u.
  30 min.

  Bereid je samen met Resengo voor op de feestdagen. In deze sessie tonen we hoe je een nieuwe service toevoegt of aanpast, hoe je special events en promoties kan inschakelen en welke modules in je Resengo-omgeving je kunnen helpen om als horecazaak zorgeloze feestdagen tegemoet te gaan.

 

 • ZO BIED JE JOUW CADEAUBONNEN AAN MET RESENGO
  Maandag 22 november om 14 u.
  20 min.

  Een cadeaubon is het ideale geschenk voor onder de kerstboom. Ontdek in een sessie van 20 minuten hoe de Resengo Cadeaubonnenshop werkt en hoe je jouw cadeaubonnenshop kan inrichten voor de feestdagen.

 

 • GET STARTED WITH RESENGO
  Maandag 29 november om 14 u.
  20 min.

  Ben je nog maar net gestart met Resengo Tafels? Of fris je graag jouw kennis op? In deze sessie vertellen we je meer over de basisinstellingen en hoe je eenvoudig reserveringen beheert.

 

 • ZO STUUR JE EEN NIEUWSBRIEF MET RESENGO
  Woensdag 1 december om 14 u.
  20 min.

  Via een nieuwsbrief breng je jouw gasten snel en eenvoudig op de hoogte van je nieuwe menu’s, promoties en special events tijdens de feestdagen. Leer in deze sessie hoe je een mailing stuurt via de reserveringslijst, een nieuwsbrief stuurt naar je ledenlijst, automatische mailings instelt en hoe de koppeling met Mailchimp werkt.


Resengo