Nieuws

Tijd om terug te bijten

Onder dat motto organiseert Toerisme Vlaanderen van 1 oktober tot en met 7 november 2021 het Flanders Food Festival. Door COVID-19 hebben we immers lang op onze honger moeten zitten. Culinair Vlaanderen heeft er goesting in! Laat ook jij tijdens dit festival jouw tanden zien?

Flanders Food Festival

Jij verzorgt het concept, Toerisme Vlaanderen doet de rest

Jouw restaurant, brasserie, hotel of café kan Vlaanderen opnieuw laten bruisen van culinair genot. Organiseer een uniek concept of een creatieve beleving en neem deel aan het Flanders Food Festival. Toerisme Vlaanderen zorgt voor de rest: een wervende campagne met een culinaire bijlage in De Morgen en een plek op het online platform waarop alle initiatieven verzameld worden.

LEES ER MEER OVER

Ook Resengo draagt zijn steentje bij

Van zodra jouw culinaire beleving verschijnt op flandersfoodfestival.be, krijgt jouw horecazaak een speciale plek op ons consumentenplatform Resengo.com. Met daarbij nog eens een campagne op onze social media, zetten wij ons mee in voor extra visbiliteit en publiciteit bij de consument.

Hoe deelnemen?

Met een klik op de onderstaande knop open je het inschrijvingsformulier. Schrijf je in en stuur jouw concept door voor 27 augustus 2021 om aan het Flanders Food Festival te kunnen deelnemen.

Laetitia Sabiti
Product Marketer
Resengo