Nieuws

Steun lokale ondernemers en geniet met Resengo

Maak partners, klanten of werknemers blij én steun de lokale economie

Je wil je medewerkers belonen voor hun inzet, trouwe partners of klanten bedanken én tegelijkertijd de lokale ondernemers een hart onder de riem steken in deze bizarre tijden? 

Of je zoekt als uitbater van een horeca-, beauty-, of wellnesszaak nieuwe manieren om je omzet en naamsbekendheid een boost te geven? Dat kan allemaal, met Resengo-bonnen!

Consumenten kiezen al langer dan vandaag bewust voor producten en diensten uit eigen land, streek of zelfs buurt. In coronatijden werd het belang van lokaal kopen eens zo duidelijk en Belgen sprongen massaal mee op de kar.

Met de Resengo-bon spelen we hier graag op in. Want zo geef je een fijne ervaring cadeau, waarmee de ontvanger zich kan verheugen op een gezellig etentje of deugddoende beauty- of wellnessbehandeling. Steeds meer Belgische bedrijven kopen deze cadeaucheques aan. Ze zijn dan ook ideaal om personeel te bedanken of om de banden met klanten en zakenpartners te versterken. Tegelijk steun je er lokale ondernemers mee, want al meer dan 1.312 Resengo-zaken ontvangen extra klanten dankzij deze bonnen. En hun aantal groeit dagelijks.

 

Win-win voor gebruikers en ontvangers

De Resengo-cadeaubon zorgt voor een mooie win-win voor gebruikers én ontvangers. Want ondernemers die ze aanvaarden, mogen rekenen op een snelle uitbetaling. Die bedraagt trouwens 100% van de waarde van de cadeaubon. De uitbater hoeft dus geen commissie of sterke kortingen af te staan. De Resengo-bon is een echte ‘feel good’-cheque!

Het geknipte lastminutecadeau

Nog snel op het laatste nippertje op zoek naar het perfecte cadeau? Ook daar is de Resengo-cadeaubon geknipt voor. De webshop van Resengo.com is 24/7 open, in enkele klikken is je bon besteld. Je kan ‘m afdrukken om cadeau te geven, maar ook digitaal doorsturen of opladen in de Resengo-account van de ontvanger. In dat laatste geval kan de bon met een eenvoudige klik meteen gebruikt worden voor een reservatie bij een lokale zaak.

Wil je als bedrijf een groter aantal cadeaubonnen aankopen, neem dan contact op met één van onze sales managers via hallo@resengo.com.

THOMAS SCHÖNGUT
Editor
Resengo