Nieuws

Resengo en nostradamus bundelen krachten

Resengo gaat een koppeling aan met Nostradamus, leverancier van software voor personeelsplanning.

Sinds jaar en dag krijgt Resengo de vraag van restaurateurs of er een koppeling mogelijk is tussen hun personeelsplanning- en hun reserveringssysteem. Binnenkort beantwoorden we die vraag met een trotse ‘ja’! Resengo slaat de handen in elkaar met Nostradamus, de marktleider op het gebied van plannings- en managementsoftware.

Nostradamus is een totaalleverancier voor horecasoftware die naast oplossingen voor personeels- en bugetplanning ook een reserveringssysteem aanbiedt. Het bedrijf zal echter de focus gaan leggen op personeelsplanning en inkoopmanagement. Om relaties een geschikt reserveringssysteem te kunnen aanbieden als alternatief bundelt Nostradamus de krachten met Resengo!

Nostradamusgebruikers met een reserveringssysteem zullen in de toekomst overschakelen naar Resengo i-Tafel. Dit vinden we bij Resengo geweldig nieuws! We kijken ernaar uit om Nostradamus-relaties kennis te laten maken met de functionaliteiten van ons tafelsysteem. De koppeling is voorlopig nog niet actief, maar is zeker op komst. Gebruikers van Nostradamus die zullen overschakelen naar Resengo worden persoonlijk gecontacteerd.

Heb jij een reserveringssysteem van Nostradamus en wil je overschakelen naar Resengo of zit je met vragen? Neem contact op met Nostradamus.

SAARTJE DE DECKER
Editor
Resengo